My life in boxes

God onsdags morgen ♥ En spent Lene som skriver til dere idag. Det er nemlig dags for budrunde, og jeg krysser alt jeg har for at det går min vei! Er det meningen, blir den min, er det ikke må man bare se etter andre muligheter. Men jeg har på et eller annet vis en veldig god magefølelse.

Nå sitter jeg her da, i en leilighet uten ting! Møblene er her, siden den nye eieren kjøpte alt. Både møbler, tepper, bilder, tv, lamper. Jeg brukte hele dagen i går og litt av mandagen til å pakke hele livet mitt ned i esker. Og belønnet meg selv med digg pizza og sjokolade på tampen av kvelden i går, så deilig etter en LANG, lang dag. Sov urolig i natt, men tror hele kroppen har vært i høyspenn pga flyttingen, og fordi jeg er så spent på dagen i dag.

EMPTY FLAT

Er så rart å se! Men herlighet så mange magiske minner fra denne leiligheten

Det er jo ganske mange som flytter nå om dagen, og derfor tenkte jeg jeg ville dele noen tips til pakking for at det skal gå så smertefritt som mulig! Jeg har gjort alt av pakking selv, men har fått tilbud fra alle de fine vennene mine som har villet hjelpe meg. Sannheten er at jeg gjør det best alene, men setter kjempestor pris på at de tilbyr seg ♥ Liker å være litt i min egen verden med musikk på ørene, gå gjennom alt, sortere, kaste, ta vare på, etc. Og sånt gjør man faktisk best alene.

1 – book en flyttebil / mange benytter seg av venner og familie når selve bæringen og utflyttingen skjer. Men jeg bestemte meg rett og slett for å leie flyttebil. Dette fordi jeg hadde ekstremt mye som måtte kjøres vekk og kastes, og da tok jeg like greit to fluer i en smekk.

2 – book nedvasking om behov / det spørs jo helt på tid man har, og størrelse på det man skal flytte ut fra. Men å vaske ned 120 m2 alene, blir for mye jobb. Så jeg har booket hjelp her.  Og det føles veldig greit! Det er jo liksom ingen normal vask. Er jo alle vinduer, skuffer, skap, balkong, boder, peiser etc.

3 – kjøp inn esker, poser, avfalls sekker / planen var å kjøpe sånne svære flytte-poser fra Clas O men de var utsolgt, så jeg endte opp med å kjøpe 20 esker til å pakke ned i. 10 store, 10 små, og merkelig nok holdt det AKKURAT! + noen kofferter i tillegg.

4 – pakk ned rom for rom / jeg liker å pakke ut systematisk. Og tok rom for rom, gjorde meg helt ferdig med ett før jeg fortsatte på neste. Først pakket jeg ned alt av interiør ting, deretter gikk jeg løs på alle skuffer. Er så fantastisk deilig å sortere ting, kaste det man ikke trenger, og pakke ned det man har behov for. Først tok jeg tv-stuen, deretter spisestuen, badet, og kjøkkenet. Og sistnevnte tok jo lengst tid uten tvil! I runde to tok jeg soverommene, garderobe, og begge bodene. Pheeeew!

5 – merk alt du pakker ned, nøye / regner med alle gjør dette automatisk, men jeg er spesifiserer hva som er i boksen. Det verste er å lete etter ÈN spesiell ting, som du aldri finner fordi den KAN ligge i 4-5 forskjellige esker, hehe..

6 – dobbeltsjekk, trippel-sjekk, repeat / man vet jo aldri om man glemmer noe. Så her gjelder det å sjekke alt så mange ganger at man kan overlevere nøklene med god samvittighet, og uten at den nye eieren plinger på i ettertid fordi du har glemt noe. #flaut

7 – ta farvel på ekte vis / ja, altså det spørs jo helt hva leiligheten har betydd for deg. Men denne her er faktisk min store, lille baby. Jeg ELSKER hver minste detalj i den, og har lagt ned så latterlig mye arbeid i den at mitt siste farvel skal gjøres på ekte vis. Herregud det er så sinnsykt at jeg overleverer nøkler i morgen, nå skal jeg aldri mer gå opp trappene, og åpne døren inn til den åpne og lyse stuen ♥ Jaja, livet går videre og jeg er veldig flink å legge ting bak meg, og gjøre meg klar for NYE EVENTYR!

Gleder meg til å vise dere mitt nye krypinn som jeg flytter inn i på mandag, det er så FRESHT! Og der skal jeg bo i 2,5 mnd! ♥

WISH ME LUCK, og jeg oppdaterer dere selvsagt så fort jeg vet om den andre leiligheten blir min. Det føles jo nesten litt ment to be. En dør lukkes idag, og forhåpentligvis åpnes en annen!

GOD klem til mine fantastiske lesere.

37 kommentarer

Siste innlegg