Den perfekte leiligheten

I går var det visnings søndag, og jeg hadde fire stykker jeg ville se på. Ingen mer favoritt enn de andre faktisk, fordi at når jeg tidligere har hatt favoritter på visning så har jeg bare blitt skuffet. Derfor gikk jeg på visninger i går med åpent sinn. Gikk på to stykker i går før det var dags for nummer tre. Hadde med meg både Maria, Henriette, Egil og lille skatten Noah som sparket seg rundt på sparkesykkel og ropte “LEEEENEEEE” hehe, gullungen ♥ Området leiligheten ligger i er Frogner, den ligger litt lengre opp enn her jeg bor nå, men likevel med mye mer rundt, og gata er bare helt nydelig sjarmerende. 5 minutter å gå til Solli så det er ca samme avstand som i dag. Veldig sentral.

De andre gikk inn først, jeg knotet med skoene, men ble veldig glad sa Maria snudde seg og gav meg “blikket” etter at hun kjapt hadde tatt et overblikk. Både hun Egil og Henriette var i fyr og flamme. Og du vet når du leter etter noe, og når du finner det så sier det bare PANG? Det gjorde det i går, og da visste jeg at dette var den leiligheten jeg ville ha. AH jeg har drømt om den i natt til og med.

Den er akkurat passe stor, har to soverom, ny balkong ut mot en nusselig bakgård, 3 meter under taket, stukkatur, rosetter, og masse MASSE lys! Det er en av de lyseste leilighetene jeg har sett på en stund og det gjorde meg så utrolig glad. Utsikten fra vinduene, følelsen rundt hele leiligheten var bare helt “on point..” Og siden har jeg tenkt på den. Altså jeg nærmest bor der allerede. Jeg vil så inderlig, inderlig ha den leiligheten. Massevis av folk på visning, uheldigvis for meg. Men jeg liker å se det positive i alt. Boligmarkedet har stilnet, og budrundene er ikke like crazy som de var. Jeg solgte i grevens tid! Det positive her er at leiligheten over nettopp gikk, for takst! Så jeg krysser fingrene for at det ikke blir full krig og at den ender opp med å gå latterlig langt over. Jeg skal gjøre alt i min makt for at jeg skal vinne denne budrunden og har allerede tatt kontakt med banken. Her gjelder det å legge en slagplan! Jeg har troen, og når jeg bestemmer meg for noe skal jeg klare det. Kryss fingrene for meg ♥

Det fine med leiligheten er at beliggenheten og følelsen rundt alt fikk meg til å føle at det er en ordentlig perfekt jente-leilighet, nesten litt sånn Sex And The City følelse. Nei, jeg bare kan ikke forklare det, men jeg bare ble så glad i den med én gang! Så jeg krysser alt jeg har for at det går min vei i morgen. Den er superfresh, men det er selvsagt en del ting jeg vil gjøre for å få den til “min egen” (om jeg får den that is) – og alt jeg har i hodet mitt, må bare ut her på bloggen nå! Jeg har jo tidligere laget moodboards til inspirasjon, men nå må jeg laget ett til! GIRET!

Svart, hvitt, tre, stål, kakkelovn, wood work, tropisk balkong, stor kjøkken-øy med spiseplass. En liten miks av nytt og minimalistisk blandet med det sjarmerende og litt gammeldagse. Perfekt til en sånn type leilighet.  Vet akkurat hvordan jeg vil ha den om den blir min, og gleder meg til å ta dere med på reisen.

Until then – is i magen og vinnerinstinkt! Har man tro så er jo sjangsene mye større enn om man ikke har det. Og får jeg den ikke, nei – da var det ikke meningen og noe bedre vil komme min vei!

37 kommentarer

Siste innlegg