Just do it!

Annonse

Mange som spør om mine mat og treningsrutiner, hva jeg spiser og hva jeg gjør. Jeg trener ca 5 ganger i uken, spiser sunt og riktig, og unner meg det jeg vil i helgene. Handler om å finne balansen, og gjøre treningen til en del av hverdagen. En rutine man legger inn, og gjør det til en vane til slutt. Før likte jeg ikke å trene, nå elsker jeg det. Jeg koser meg ordentlig, det er liksom Lene-tid! Og når man er flink og bevisst kommer resultatene og det føles veldig bra. Det handler bare om å bestemme seg, og med litt hjelp på veien kommer man raskere i gang.

Youfit er genialt for deg som trenger litt veiledning nettopp for å komme i gang med treningen. Ikke alltid man vet helt hvor man skal begynne, og da kommer man som regel ikke i gang heller. Det er alltid bra med et lite kick bak! Om man vil ha resultater må man jobbe for det, og ikke bare når det gjelder treningen. Riktig mat er også like mye om ikke enda viktigere.

Her ser dere både kostholdsplan og treningsprogram. Bare test å se en uke, så skal jeg love dere at dere får mersmak på treningen. En mulighet er å begynne med kostholdet først uten å trene, bare slik det ikke blir for mye å forholde seg til på en gang.

Youfit skreddersyr en pakke til deg, som virkelig hjelper deg i gang. I denne pakken får du tilpasset kostholdsplan, treningsprogram, guide og forskjellige oppskrifter til 499,- ved å bruke denne rabattkoden ; lene499 .. Dette er latterlig billig ift hva det koster rundt om ellers, og man får utrolig mye for pengene. Mye god informasjon også som er nyttig å ta med seg videre. Pakken kan du bestille her og bare spør meg om du lurer på noe! Det er lettere å komme i gang enn man tror ♥

Og dette får du levert ila 3 timer. Så da er det bare å sette i gang! BOOM. Kjøpe inn sunn mat, planlegge litt måltider og sette seg inn i treningsprogrammet man får tilsendt.

Jeg trener jo aktivt og har PT én gang i uken, men for meg er det gull verdt å ha treningsprogram som dette – så jeg har noe få forholde meg til i tillegg. Ellers blir det lett til at man bare surrer, skjønner? Og man vil jo ha resultater! Jeg gjør styrke 2-3 ganger i uken, og kardio 2-3 ganger i uken. Om du er usikker på øvelsene i programmet, er det bare å sjekke de ut på youtube, det er også bilder og forklaringer av øvelsene i programmet. Bruk litt ekstra tid på å gå gjennom programmet og øv på teknikkene slik du vet du gjør det riktig. Og øk kg når du kjenner det blir for lett! Det er utrolig gøy å se hvor fort man får resultater når man først setter i gang ♥

Spør meg gjerne altså, jeg vil hjelpe dere i gang!! Husk å lage en kul treningsspille liste også da, og lag deg en god proteinshake etterpå! Mmm. Proteiner får man aldri nok av.

 

13 kommentarer
  1. Føler kredibiliteten forsvinner litt når du ikke skriver noe om egne erfaringer med Youfit, og skriver at det 499 kr er latterlig billig når det koster 549 kr til vanlig? Jeg liker bloggen din, og leser daglig, men synes det er synd at det reklameres for produkter det virker som du ikke “står for” selv..

   1. Jeg mente at det er latterlig billig ift hva det normaltvis koster å få et program og et kosthold + veiledning av feks en PT 🙂 Da er 499,- latterlig ja 🙂

  2. Hei skjønne Lene! Hva er dine erfaringer og meninger om headsettet? Det er beats solo wireless 3 ikke sant? Har såå lyst å kjøpe men greit å forhøre seg litt først hehe. Klem <3

  3. Man får et skreddersydd program inklusive matplan hos en PT på senter for ca 500 kr også, inklusive ei time.

  4. Kunne tenke meg å bestille en helsepakke, og sendte dem noen spm i forbindelse med dette, men dem svarer ikke? Er dette seriøst? Må bare spørre

  5. Hei. Jeg og to venninner bestilte dette på søndag 23/4. Men ingen av oss har fått programmet enda. Det er veldig dumt av de å be deg reklamere for dem når de ikke leverer produktet leserne dine bestiller. Jeg vil bare si ifra for din egen del. Hadde vært helt supert om du muligens også kan gi en tilbakemelding til dem angående dette. De har ikke svart på mail.

   1. Hei Elin! Dette er jo veldig leit! Og sånn skal det ikke være. Jeg skal ta dette videre <3 God klem

  6. Helt enig med beskrivelsen din av Youfit, Lene 🙂

   Bestilte helsepakken forrige fredag og fikk den levert via mail 3 timer etter kjøp. I tillegg hadde jeg I forkant av kjøpet en hyggelig samtale med dem angående ulike spørsmål jeg hadde rundt selve pakken. Her fikk jeg svar på alt og følte meg derfor mer trygg på bestilling.

   Jeg startet på pakken samme dag som jeg mottok den og merker allerede forskjell på kroppen min. Ettersom jeg hadde ett ønske om å gå ned I vekt er det utrolig motiverende å se fremgang på KUN en uke! Enkle matretter og spennende treningsprogram gjør det enklere for meg å kunne motivere meg selv til å fullføre hver dag.

   Anbefales <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg