News at home

Nå er det ikke lenge til jeg må begynne å tenke på og pakke sammen her hjemme. Helt sykt at jeg skal være ute til 1 juni allerede. Kjøperen kjøpte faktisk alt av møbler også, så det blir jo en relativt enkel prosess mtp flyttingen. Godt å starte helt på nytt også, med leilighet og møbler, og ny stil! Det har med andre ord ikke blitt så veldig mye nytt på interiørfronten her i heimen mtp flyttingen. Men nå har jeg frisket opp med noen få news, må jo nyte siste tiden her hjemme med litt freshe ting!

Levi er også fornøyd med litt nytt, sier hun ♥
Til denne kurven følger det med en tøypose i hvit, så det har jeg brukt som skittentøyskurv helt til jeg fant ut jeg ville bruke den som ved kurv!

Denne kombinasjonen er fin både inne, og ute på terrassen ♥

Tørkede eucalyptus blader ♥ Synes det ble veldig fint til trebordet, og litt annerledes enn jeg vanligvis pleier å ha det. Kurvene er herfra.

Har dere sett noe så kult? To av jentene hjemmefra gav meg dette bildet i 30 års gave! Bilde av øya mi! Stolt!

Endelig har jeg makket meg til å kjøpe en ordentlig høytaler her hjemme. Får alltid kjeft av vennene mine når de er her på fest, for den jeg har hatt i all evigheten spiller ikke høyt nok, sier de.. Superhappy med denne fra Bose. Jeg spiller jo musikk døgnet rundt, så skulle bare mangle at jeg investerte i en ny.
Fra Expert.

Torsdagsklem fra meg og Levi, med ønske om en fin kveld!

13 kommentarer

Siste innlegg