Lunsj på brygga

AnnonseSe fine lille jenta mi da ♥

Etter noen iskalde dager med vind, snø, og hagl ble det endelig deilig vårvær igjen i Oslo i går. Er noe spesielt ved det å våkne til sol og blå himmel. Ikke bare det, men å få det deilige sollyset inn vinduene i leiilgheten. Helt magisk ♥ Skikkelig boost på morgenkvisten. Gradene skal få lov å krype enda litt høyere, men vi er i hvertfall på god vei mot våren!

I går fikk jeg Levi levert, og snek meg til en luftetur med henne, kombinert med lunsj på brygga sammen med fineste Ella fra UI kontoret. Også et punkt som skulle stått i forrige innlegg. Helt magisk å drikke kaffe / spise lunsj på benkene på Aker Brygge, og se utover havet ♥ Jeg er jo fan av foodora fra før, og synes det er genialt at man kan bestille det til hvor som helst, ikke bare hjemme! Man legger jo bare inn adressen til hvor man befinner seg, og vipps så kommer foodora og leverer der du er. Og i vårt tilfelle i går, var det rett til Aker Brygge! Digg.

Naked SweetBeet

El Burro er jo en favoritt hos meg, og den nye retten deres “Naked SweetBeet” er veldig god og en ny favo! Mange spennende smaker og en blanding av søtpotet, rødbeter, lime, ris, bønner med medium eller sterk salsa på toppen!

Deilig dag med lille voff, fine Ella og god lunsj. Tipp topp og energidråper i hverdagen ♥
Bukse fra Gina Tricot – Jakke Billie And Me – Veske YSL – Caps Bik Bok

Fin torsdag til dere!

4 kommentarer
  1. Hei jeg har lenge sett på den jakken nå, men lurer veldig på hvilke str du har og om den er stor eller liten? Nettsiden har veldig dårlig beskrivelse av jakken, og jeg får ikke til å kontakte de.. ser helt nydelig ut på deg!

  2. Hei! Jentetur i Oslo står for tur i helgen! Tips til utested som må sjekkes ut?? VI er keene på god stemning og dansing;-)

  3. Hei lene,

   Jeg er en av de som føler mere Instagram enn blogg, men titter innom her en gang i blandt også!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg