HOW TO : Make homemade popsicle

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Homemade Lemon & Ginger popsicles ♥

Jeg føler meg så inspirert om dagen, inspirert til å inspirere dere! Til å tipse dere, vise dere ting og bare være kreativ. Gud, det føles så bra ♥ Har liksom fått en sånn ny giv de siste dagene!

På torsdag etter trening tok jeg meg en tur innom Åhléns, jeg skulle egentlig på butikken men stoppet innom der på veien. Skulle egentlig ikke ha noe, men så endte jeg opp med noe likevel. Jeg fikk nemlig en idé om at jeg ville lage hjemmelaget is på pinne! Nå ble det riktig nok en plastikkløsning (som vi brukte når vi var barn, remember?) denne gangen, men tips meg gjerne om hvor jeg kan få tak i ispinner og form slik jeg kan lage ordentlig is! For jeg har mange lure oppskrifter på lager ♥

Jeg har jo de siste dagene drukket te med Lemon & Ginger til den store gullmedalje, fått meg en ny favoritt! Så tenkte jeg, hvorfor ikke lage Lemon & Ginger popsicles? NAM, tenkte jeg!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Here goes  (Til 4 is)
4 dl vann
3 teposer
Suketter
Sitron
Mynte
Lime
Og selvsagt noe å lage isene i, jeg fant mine “isformer” på Åhléns til 49,-

Processed with VSCO with a5 preset

Enkelt og greit
Kok opp vann og lag te’en. Ha i ganske mange suketter slik te’en blir supersøt. Skjær opp lime, sitron og riv av mynteblader. Ha dette i isformene. Jeg hadde i 1 limeskive, 1 liten sitronskive og 2 mynteblader pr is. Ha i frysen til den er ferdig ♥ (Her må man jo dessverre ha tålmodighet da. NOE JEG IKKE HAR! Hehe..) Men den som venter på noe godt!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Da er det bare å glede seg til varme sommerdager ♥ Sørg for å ha et lager av disse herlighetene i frysen! Og – ikke spis skallet på sitronen og limen, hehe..

23 kommentarer

Siste innlegg