That bomber tho

Nei, nå måtte jeg bare innom for å vise dere denne fantastisk kule bomber jakken min ♥ Skikkelig laid back friday. Jeans, en svart tskjorte, sneakers og bomber jakke!

Processed with VSCO with s2 presetJakke – Sko Nike – Jeans Gina – Briller Bik Bok By Lene Orvik – Veske Louis Vuitton

GOD HELG ønskes dere alle ♥

17 kommentarer
  1. Blir så oppgitt når du “aldri” svarer på det dine lesere spør deg om i kommentarfeltet. For å være ærlig så får jeg da ikke lyst til å kommentere her i det hele tatt. Dette er ikke frekk ment, men syntes det er dårlig gjort av deg. Forstår at man ikke rekker over det hver gang men jeg har erfart at jeg aldri har fått det og også sett at andre heller ikke får det. Håper du kan ta det til deg, det er bedre det enn at du går ut i etterkant og spør dine lesere hvorfor det er så lite aktivitet her.
   God helg!

   1. Hei! Jeg svarer virkelig alle! 😀 Ikke ofte jeg ikke svarer, så rart du oppfatter det sånn. Som jeg har sagt før så er det ikke alltid jeg rekker å svare på dagen, eller dagen etter – men jeg svarer alltid 😀 🙂

    1. Det stemmer nok ikke. Kan ramse opp mange spørsmål jeg aldri har fått svar på. Spurte deg også om noe under “bright white” innlegget ditt, men fikk aldri noe svar. Ser også at andre ikke har fått det.
     Som jeg skrev så skjønner jeg at du ikke alltid rekker over alt, men jeg opplever ihvertfall dette hver eneste gang jeg kommenterer her.
     Kan prøve å spørre her igjen. Jeg lurte på hvor du har kjøpt Ray Ban brillene du hadde på i innlegget “bright white” og er dette briller du kan “brette” sammen? God helg! 🙂

     1. Uff da, men det må være lov og gjøre en glipp innimellom. Det er vel ikke annet enn menneskelig 😀 Det er Espen sine briller, så jeg vet ikke hvor de er kjøpt! De kan ikke brettes sammen. God helg!

  2. Hei. Fantastisk kul jakke, Hvilken str. har du? Flott blogg, fin leilighet, fjong dame. Synes du gjør en inspirerende jobb.
   Mvh Randi

  3. Såååå pen du er Lene Lurer på om du vet hvor de selger reisesett/reisekit til å ha med på reise?? Istedenfor å måtte drasse på store flasker og bokser Helst til en grei pris 🙂

   1. Hei! Takk snille 🙂 Hmm, njaaa nei – faktisk ikke? Jeg er så dårlig på sånt! Kanskje noen andre her har tips? <3 Helt enig med deg, så travelt å drasse på stoe flasker etc… 🙂 Klemmer til deg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg