Årskavalkade : Del én

Året 2013 har gitt meg så utrolig mye. Jeg sitter igjen med en stor følelse av takknemlighet. Fordi jeg er frisk. Og det beste av alt i livet mitt : En kjæreste, en familie og venner som betyr alt i verden for meg ♥ Her kommer første del av mitt liv i 2013. Januar, februar, mars. ♥ Januar : Første måneden i det nye året : Motivert til å trene på SATS, spise sunt og jobbe hardt med Styleway. Alle disse tingene lykkes jeg med. I tillegg var jeg hjemme på Midsund, hvor vi laget i stand Stylewaylageret. Det ble også tid til en del skiturer, en hyttetur til Geilo og koselige kvelder sammen med gode venner. Tapaskvelder, kino og fester. En kjempefin start på det nye året.

♥ Februar : Her skjedde det ganske mye spennende. Jeg fikk være med på innspillingen av 4-stjerners middag, hvor jeg blant annet fikk bo på Farris Bad i Larvik- vi spilte inn programmet i en hel uke. FOR en opplevelse, det kommer jeg aldri til å glemme. Jeg feiret bursdagen min i Oslo, og fikk massevis av venninner på besøk. Jeg var på Hemsedal sammen medgjengen min fra Midsund. Jeg fikk møte mitt lille tantebarn for andre gang, første gang jeg så henne var hun bare liten bebi. Jeg var med på Bloggers Battle i samarbeid med L’oreal hvor vi skulle gjøre en extreme makeover på en modell vi valgte ut fra en konkurranse på bloggen min. Jeg var på Nåløyet, og jobbet sammen med en rekke bloggere på en gøyal Pepsi Max konkurranse. Mye gøy som skjedde, med andre ord!

♥ Mars :  Her var det mye reising! Bergen, Geilo Hemsedal, Fræna og Ålesund.

Nok en ny tur på fjellet stod for tur. Først Geilo med Gard, Maria og Erik i påsken, så Hemsedal med jentene mine! Her gikk det i både langrennsturer, slamomturer og afterski. For noen turer!! *Minner* Jeg fikk være med Gard til Bergen for første gang, og bo i huset deres for første gang. Så mange nye inntrykk! Åh, som vi koste oss. I tillegg var jeg i Ålesund og besøkte jentene der.. Jeg var også i Fræna på besøk hos Mamma, så denne måneden reiste jeg massevis.

Så gøy å ha bloggen, hvor jeg kan sette meg ned og lese om hva jeg har gjort på tidligere i år. Se alle de morsomme bildene, og lese om de opplevelsene jeg har hatt ♥ Nå skal jeg og Gard spenne på oss skiene for en nyttårstur, før middag og nyttårsfeiring står for tur her oppe! Ønsker alle mine snille, søte og gode lesere et RIKTIG godt nyttår!! Håper dere får en kjempefin feiring ikveld! ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg