My two new babies

Av og til synes jeg man kan få lov å unne seg selv noe dyrt. Og noe man setter litt ekstra pris på! Jeg har aldri egentlig brydd meg om merkevesker og den slags, men i år tenkte jeg at jeg skulle unne meg det. Rett og slett for egen innsats med mitt eget AS, med bloggen og med butikken. Og det synes jeg at jeg fortjente. Av og til må man få lov å skjemme seg selv vekk litt også ♥ Har siklet lenge på disse to godbitene fra Alexander Wang, disse skal jeg ta godt vare på og ha i mange, mange år! Emilie Distressed Bovine ♥ Perfekt til hverdags, stor og god plass i den.

Marion Black Distressed Bovine ♥ Denne synes jeg passer fint både til hverdags og til fest. Til hverdags om man ikke skal ha med seg så mye.
Disse veskene skal jo se litt slitt/vintage ut- og jeg kan se for meg at de bare blir kulere og kulere jo mer slitt de blir. Gleder meg sånn til å ta de i bruk når jeg kommer tilbake til Oslo. Merker jeg er litt ekstra varsom med å bruke de enda .. Men sånn er det vel i begynnelsen.  Hva synes dere? Var de ikke fine? ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg