The last couple of days

Siden jeg ikke er i form til å hverken sminke meg, kle på meg eller se representabel ut idag- får det bli et innlegg med litt bilder fra de siste dagene her hjemme på Midsund. 1 juledag var vi bare hjemme hele gjengen, Andreas kom på besøk- så vi var hele 9 stykker her. Spiste deilig pinnekjøtt den dagen også. For oss er 1.juledag familiedag, og vi ble sittende å spille Ryktet går, og Partyalias i nesten 5 timer. Utrolig god steming, og en herlig kveld med alle sammen. 

2 juledag dro storebror tilbake til Trondheim på jobb, så da ble det med én gang litt tomt her hjemme. Likevel koste vi oss og bare slappet av her hjemme.. Jeg og Gard var på julelunsj sammen med alle venninnene mine her hjemme, vi er 12 stk- og 7 har fått barn, to skal få barn- hihi, så veldig koselig og få vært sammen med både jentene og barna deres. På kvelden dro jeg på reunion med klassen min. 10 år siden vi gikk i 10. klasse. Tiden flyr! Gard og Andreas parkerte jeg hos kompisene mine- så de hadde det kjempekoselig sammen der før de kom ned til oss senere.  Paljettkjolen er fra Rebecca Stella sin kolleksjon fra Nelly, den er utsolgt nå..

Igår ble jeg jo som sagt syk, måtte likevel ta meg sammen å få på meg finkjolen, men det har vel aldri vært så deilig og ta den av seg som det var igår. Rett inn i morgenkåpen.  Elsker denne kjolen, den er fra Kouture- her. Eller på butikken deres på Arkaden. Synd at romjulen begynner å ta slutt, synes det går så alt for fort.. Gleder meg til å tilbringe resten av ferien på Geilo, det blir så kos! Langrennsturer og god mat, får virkelig bare håpe matlysten snart kommer tilbake .. Bah.  Hva skal dere på nyttårsaften forresten? ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg