Syk og svak

Hei dere ♥
Beklager at jeg ikke oppdaterte dere igår, jeg lå syk hele dagen.. Føler meg en del bedre nå, men ikke helt frisk enda. Våknet igår av de sykeste magesmertene, i tillegg til kvalme. Magesmertene strålte helt bak i ryggen og minnet om en slags forferdelig krampe. Utrolig dårlig timing, siden vi hadde familieselskap igår hvor vi var hele 30 stk her hjemme! Følte meg ganske kjip som ikke hadde energi til å føre normale samtaler med slekten min.. Lå bare på sofaen og sprang til og fra do hele dagen. Til slutt endte det med feber, og legen trodde på det var matforgiftning. Vi var jo på reunion med klassen 2. juledag og spiste thaibuffet.. Så mulig det var noe der jeg ikke tålte. Natten i natt har ikke vært tidenes, men føler meg som sagt bedre.. Fint og være hjemme med familien, og ha verdens beste kjæreste til å passe på meg ♥ Han er så snill!
Planen var jo å kjøre til Geilo idag, hvor vi skal feire nyttår sammen med hans familie. Men vi har bestemt oss for å utsette kjøringen til imorgen, 8,5 time i bil med denne formen frister ikke akkurat. Så jeg holder sofaen hele dagen idag, slik jeg forhåpentligvis blir bedre til imorgen. Jeg skal vel egentlig ikke klage, så lite syk som jeg er. Tror ikke jeg har hatt feber på 5 år, så det er ikke synd i meg. Men man synes jo pittelitt synd i seg selv likevel, når det står på som verst. Nå har jeg ihvertfall fått i meg en halv banan, matlysten er ikke på topp, men det går fremover, hihi.

Så glad jeg har morgenkåpen og tøflene jeg fikk til jul nå, de er virkelig gull verdt. Håper på en frisk og rask Lene i løpet av dagen! Kjenner formen er stigende ihvertfall.
Håper dere er friske og raske, og at dere har en kjempefin romjul ♥
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg