Lovely presents

Elsker å våkne 1. juledag og se over alle gavene jeg har fått dagen før, det er alltid noe jeg gleder meg til hvert år.

I år har jeg jaggu meg vært så heldig! Gard lurte meg trill rundt. Han hadde blant annet med seg to ganske store gaver som han hadde kjøpt, en til meg fra han- og en til oss to fra broren hans og konen. Først fikk jeg min, som var et fotmassasje apparat- jeg var jo superhappy, for jeg ELSKER jo fotmassasje. Men etter en liten stund ble han litt utålmodig om ville absolutt at jeg skulle skyndte meg å åpne den fra broren hans og konen. Da jeg hadde begynt å åpne papiret, sier han plutselig at han har gjort en feil. “At han hadde skrevet feil navn på pakkene.” Hehehe. . Fotmasssje apparatet var til oss fra broren og konen, mens den jeg holdt på å pakke opp- det var den fra han. Haha, FOR en luring. Og gjett hva som var inni der?! Jo, en Macbook Air ♥ Hurra!!! Jeg ble så glad jeg! Fullstendig overrasket, luringen. Har hatt min mac i 3 år nå, så den begynner å bli ganske treig. Jeg bruker jo macen mer enn noe annet, så dette var en perfekt gave! Snille kjæresten. 

Her kommer noen bilder av resten av de herlige gavene jeg fikk igår / LUCKY GIRL!

Deilige tøfler som jeg ønsket meg fra TOVA. Og Ullvang genser + pannebånd som jeg også har ønsket meg siden jeg begynte å se på Farmen i år ♥ Herlig pynt fra Bolia til hyllene hjemme, og enda en yndlingskopp fra Arne Jacobsen, design letters, hurra!

Voluspa duftlys i lukten Crispy Champagne.

Salt og pepperbørse fra Menu som jeg har siklet på SÅ lenge. De er awesome! Og den søteste saltskålen fra Muuto. Kjempefine skåler / pynt fra HAY. To nye ting i Pantone Universe samlingen min. Krus og dipskål! Og den søteste og mest oppfinnsomme eggekokeren! Man putter den oppi sammen med eggene, så spiller den musikk ut ifra hvor mye du vil ha kokt egget ditt. Supersmart! Deiligste morgenkåpen! To fantastiske saueskinn som passer perfekt til leiligheten hjemme ♥ I tillegg har jeg fått krukke, ramme, blender + + Og er så glad og fornøyd! FOR en jul altså. I tillegg så ble både Gard, og familien så glade for sine gaver. Oda fikk også alt hun ønsket seg og litt til, så det er kos å se henne SÅÅ fornøyd.  Og julegavene fra meg selv til meg selv, viser jeg dere senere, iiih! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg