Min drømmeseng

Annonse : jeg har fått litt rabatter på sengen og på frokostbrettet

Da var det endelig på tide å vise frem sengen! Det er så mange som spør om den – og jeg har ikke villet vist enda, fordi det er egentlig ikke ferdig inne på soverommet med veggen bak osv. Men nå kan jeg ikke vente lengre ♥ HER ER DEN!

Når jeg skulle kjøpe meg seng, visste jeg egentlig at jeg ikke kom til å finne den jeg hadde sett for meg. Derfor tok jeg kontakt med en møbelsnekker og spurte om ikke han kunne hjelpe meg å lage drømmesengen min. Og joda, det kunne han! Jeg bestemte meg for design, og materialer som jeg fant selv. Viktig at det var riktig struktur i treverket samt den kalde fargen som jeg hadde sett for meg. Og resultatet ble virkelig jackpot! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Dette er en seng med tilhørende gavl bak, som han har satt sammen i etterkant. Under ville jeg ha svarte og minimalistiske bein. Det litt uvanlige med denne sengen her, er jo at sengen er et stort stykke tre. Enkelt og greit. Så madrassen ligger rett på treverket. Mange har sikkert klødd seg i hodet og lurt på hva det er jeg driver med. Men, så lenge jeg er happy så er jo det det viktigste!

Jeg har kjøpt Futon madrass til, fordi jeg synes den type madrass passet til sengen og til selve helhetsutrykket som jeg ønsket. En vanlig madrass ble ikke like pent. Og takket være dere, fant jeg ut at det fantes Futon madrasser, så tusen takk ♥ Genialt! Herregud så tung den var, jeg kavet så lenge for å få den oppå alene, hehe..

Ikke bare er jeg veldig fornøyd med utseende på den, men jeg sover som en nyfødt og nybadet baby. Enkelt og greit. Til jul ønsket jeg meg dobbeltdyne, fordi jeg synes det ser renere ut (og fordi jeg synes det er DIGG) samt at jeg har en .. ja, 6 hodeputer som jeg graver meg ned i hver natt. Ja, de måtte vike på bilde, fordi det rett og slett ikke tok seg bra ut (lol)

Det er mange av dere som har sendt meg mailer og meldinger om hvor sengen kan kjøpes, hva den koster osv. Den er ganske dyr, fordi det tar tid å lage den, og fordi jeg valgte et materiale som kostet litt. Men, hallo. Man brukes halve livet sitt i en seng, så det synes jeg man kan spandere på seg. + Det er ingen som har lik! (Bortsett fra meg) Men! Man kan velge akkurat det materiale man vil, og få til en billigere seng. Dere kan bestille den av Joakim fra Norwegian Wood Design, som har laget denne for meg, han er superflink og holder til i Drammen. For å få “fra” priser på sengen samt få bestilt den om dere ønsker det ; kan dere sende en mail til [email protected] ♥

Joakim har laget litt forskjellige pristilbud, både med og uten gavl, og litt billigere materialer som fortsatt ligner på den jeg har. Her kan man egentlig velge helt selv ut ifra hva man ønsker. Uansett – send han en mail, så hjelper han dere. Og bare si fra om dere lurer på noe så skal jeg prøve å hjelpe også!

Håper dere liker sengen! Brettet er forresten herfra.

Ha en fin lørdag! Jeg har fått beskjed av Maria om å være klar til klokken 11 og pynte meg skikkelig mye! Jeg aner ikke hva jeg skal, men jeg gleder meg sånn ♥ Grugleder? Hehe.. Snakkes i morgen! LOVE

45 kommentarer

Siste innlegg