Endelig!

Annonse for egen smykkekolleksjon

God mandagskveld, dere ♥ Jeg har tent lys, og hører på jazz – Stan Getz. Elsker den viben her! Så deilig, og avslappende. Så koser jeg med meg å oppdatere litt til dere.

Nå har vi ENDELIG fått påfyll av Safira By Lene Orvik kolleksjonen min. Mange som har etterlyst både det ene og det andre, spesielt Vintage Bracelet i gull og Stone Necklace – og da er det med glede jeg kan si at vi har fått påfyll. JUHU! I tillegg vil jeg gi dere 20% på begge kolleksjonene mine i en hel uke ♥ Kode Lene20

Vintage Bracelet i gullVintage Bracelet MixedNeat Bracelet i sølv (finnes også i gull)

Jeg bærer smykkene mine hver eneste dag – de er perfekte som hverdags-accessories og fungerer like godt som party-accessories. Opp til deg hva du ønsker å bruke det til. Hver eneste dag siden lansering i fjor høst, har jeg hatt på meg mitt Vintage Bracelet i gull, og siden lansering i sommer har jeg kombinert det med Vintage Bracelet i mixed gull og sølv, samt Neat Bracelet i sølv. En perfekt kombinasjon – og lekkert til alt! Jeg vil aldri ta de av, og det er jo et veldig godt tegn. God kvalitet og passer til alt.

I flere dager nå har jeg kombinert Stone Necklace med Mixed Plate Necklace. Så fin mix, både edgy og classy på én gang

20% i en hel uke får du ved å bruke kode LENE20 når du kommer til kassa. Husk at toll alltid er inkl i prisene og det er i tillegg fri frakt ♥ Klikk her for å se begge kolleksjonene samlet.

Nå skal jeg krølle meg opp i sofaen, lese bok og høre videre på Stan Getz, legge meg tidlig og lade til ny dag. Håper dere har det fint! OG! Jeg vurderer å lage vlogcast, altså en kombinasjon av pod og youtube videoer, og har en typ spm-runde på instastory. Hadde vært så fint om dere ville lagt igjen en kommentar på den, så kan jeg få litt innblikk i hva dere hadde ønsket å høre på.

18 kommentarer

Siste innlegg