Back to reality

♥ Oslo, rutiner, leiligheten, jobb, oppussingsprosjektet – så deilig og være tilbake. For en aldeles magisk sommer det har vært. Den har gitt meg utrolig mye av alt jeg har hatt behov for, og nå er jeg klar for alt det gøye som skjer i livet fremover. Jeg har så mange planer for fremtiden – og vet hvilken vei jeg skal gå og hva jeg vil. Og nå er det bare å jobbe for det man vil oppnå. Jeg elsker å skape, være kreativ, være selvstendig og gjøre det jeg selv vil. Alle flyturene og pusterommene har gitt meg tid til å planlegge hvor reisen skal gå neste, og da mener jeg ikke feriereisen. Men målene mine for videre karriere! Og jeg er så giret! Dette skal jeg gjøre for meg selv, og jeg skal lykkes! ♥ Gleder meg til å dele reisen med dere fremover.

Takk til dere som alltid er positive og støttende her på bloggen og i sosiale medier generelt. Og takk for at dere har hatt tålmodighet når jeg har trengt pusterom og være litt fri fra bloggen. Tallene er her fortsatt, så det er utrolig godt å se. I am back!!

Her kommer de siste bildene fra ferien med mine to bestiser. For en herlig tur vi har hatt. Den har gitt oss masse deilig kvalitetstid og hygge. Alle tre har fått ladet batteriene og er klare for høst og alt annet MORRO som venter.

Brunch på fantastiske Brunch & Cake anbefales, herregud for en god mat – og SÅ fine farger! Samt Hummus Threesome på Maka Maka på ♥ Hjemmelagede knekkebrød, gulrøtter og 3 forskjellige hummus dipper. Mums. Frokost på Bar Lobo anbefales også. Samt middag på Nuba, Gatsby, Ikabana.

Jeg elsker å være tilbake i Oslo. Gud jeg elsker denne byen her. Jeg føler meg så hjemme, og så på riktig sted! Fremover skal jeg nyte tiden på Frognerhouse før jeg endelig kan flytte inn i mitt nye “rede” i oktober ♥

Nå skal jeg fyke avgårde til Skøyen for å bestille de fantastiske flisene som jeg skal ha til badene mine i den nye leiligheten!

25 kommentarer
  1. Kan du lage et innlegg hvor du viser ulike frisyrer som passer til det korte håret? Gjerne på video! Jeg har nettopp klippet samme lengde, og sliter litt med frisyrer som ikke tar altfor lang tid 😛 I tillegg lurer jeg på hvor du selger ting(typ tise, shpock osv )? 🙂

  2. Du er vanvittig heldig som har fått reist så mye i sommer 😀
   Du har jo jobbet for det så jeg hadde også reist så mye om jeg hadde mulighet, herlig å oppleve verden 🙂
   Men lurer på om du har lagt inn mer silikon i brystene? 🙂 De er veldig fine altså 😉

   1. Hei, RB3647-N er den eneste infoen jeg har, håper det kan hjelpe litt. De er fra ny kolleksjon 🙂

  3. Vel fortjent sommerferie 🙂 Glad for at du er tilbake fra ferie, og gleder meg til å følge med på planene for den nye leiligheten fremover! <3 Så spennende! 😀

  4. Hei lene! Har kjøpt samme lv deksel som du har på tlf, og lurer på om folk også opplever å høre deg dårlig når du har tlf inntil øret? Tok tilslutt av dekselet for det ble såpass irriterende å måtte ha på høyttaler:( hadde vært supert med svar!

   1. Hei! Nei, det har jeg ikke opplevd 🙂 <3 Men iPhone 7 plus har dårlig høytaler generelt sett om det er den du har! 🙂

  5. Ååå du er jo bare helt nydelig❤️
   Å den bikinien var jo bare helt rååååå
   Hvor er den fra?

   Ha en fantastisk helg

  6. Hei! Jeg lurte på hvilken app og hvilket filter du bruker på bildene når du redigerer? Elsker bildene dine og feeden din er på Instagram!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg