Kitchen on my mind

God søndagskveld fra sengen, og et øsende regnvær utenfor! Nettopp spist spaghetti og kjøttdeig siden det var det jeg cravet i kveld. Nå koser jeg meg med musikk og snop og bare slapper av. Snart er det på høy tid å begynne på de nye episodene av GOT, jesus for en glede! Imorgen skal jeg tegne ferdig kjøkkenet mitt og legge inn bestilling på det. Har fått tenkt meg godt om mens jeg har vært på tur og er nå ganske sikker i min sak. Jeg vil ha noe jeg ikke blir lei av, noe rent, og ikke for mye miksing av farger og kvaliteter – kjenner jeg meg selv rett så hadde jeg blitt litt lei av det rimelig fort. Har mange tanker og løsninger for i morgen, og snart kommer en liten inspirasjons-kollasj jeg har satt sammen for å beskrive følelsen av det hele.

Jeg skal jo ha hvite vegger og lyst gulv, samt de uberkule glassdørene med svart stål. Så da vil jeg ha noe som passer bra inn og helst noe som blir tatt igjen i de svarte dørene. Vil ha det litt maskulint og sexy, samtidig som at det skal være stilrent. Og jeg tror ikke det er så mange som tør seg ut på det, men det gjør jeg. Tror jeg i hvertfall … Tiden vil vise!

I kombinasjon med lekkert tregulv, glassdører med svarte stål rammer, hvite vegger, store vinduer med deilig og oppmuntrende lys – tror jeg en kjøkken øy med svart marmor vil passe meget godt inn. Jeg skal selvsagt kombinere den med litt hvitt også. Og tanken er en stor kjøkken øy hvor vi utvider med spiseplass som på det ene bildet over. Det er en super sosial og kul løsning! Først var tanken å kombinere hvitt og svart med lys beige og en brunaktig marmor – veldig lekkert. Men jeg tror kanskje jeg safer litt. Enkle er ofte det beste. Svart og hvitt er den fineste kombinasjonen jeg vet om.

Yes – det var kveldens tanker! Nå er det under en uke til overtagelse – og da begynner nye eventyr. Fin kveld til mine trofaste lesere ♥

21 kommentarer

Siste innlegg