Behind the scenes

Jeg skal leve lenge på photoshooten vi hadde i Dubai i februar. Det er noe av det gøyeste jeg har opplevd på lenge! Locationen i seg selv er jo perfekt, været var aldeles nydelig, jeg fikk shoote min helt egen Lene Orvik collection, fotografen er den aller beste og det samme er teamet som var med. Det var så utrolig god energi i gruppa, mye latter og mange bra bilder. Veldig, veldig fornøyd – og stolt.

Og her kommer mange behind the scenes bildene fra shooten vår ♥

Uten navn-47Uten navn-40Uten navn-33Uten navn-38Uten navn-43Uten navn-46Uten navn-37Uten navn-48Uten navn-41Uten navn-51 Uten navn-42Uten navn-34Uten navn-44Uten navn-52Uten navn-53Uten navn-49
Savner ordentlig tilbake nå, både til dagen hvor vi hadde shooten og holdt på i 13 timer, og til Dubai! Drar jo tilbake om bare 4 (!!) dager, wææ vi er heldige altså. Gud som jeg gleder meg!

Vil igjen takke Thomas Qvale for bilder, Malene Stølen for film, Elisabeth Enger for hår, Susy Jægtvik for sminke og bryn og Helene Stålem fra Bik Bok – dere er litt av en gjeng ♥ Photoshooten hadde ikke blitt det samme uten dere der.

Var det gøy med litt bts bilder? Kan ta en runde to om dere vil se mer, ble litt mye i ett innlegg med alle!

16 kommentarer

Siste innlegg