Noen dager på fjellet <3

DA har jeg vært så heldig å få kicket i gang skisesongen, med sesongens første langrennstur igår. I nydelig vær, og mange mange minus, snøen glitret og solen skinte. Helt fantastisk. Har vært i Etnedalen i Valdres siden søndag kveld og kom hjem rundt lunsjtider idag. Hyttelivet er noe for seg selv, god mat, peis, og hundre runder med maxi yatzy hvor jeg tapte hver gang …….. Men som jeg har kost meg! Godt med sånne dager i blant der man bare kan tusle rundt i joggisen og kose seg, men samtidig få seg ei litta treningsøkt i nydelig vær! SNØ ♥

Hvor fantastisk er ikke denne sesongen vi står ovenfor nå? Ahh. Og ingenting er som å komme inn i en varm hytte og fyre i peisen etter en lang tur.


Men nå er det back to work! Masse gøy på agendaen om dagen, veldig mye å gjøre. Og i morgen kommer mamma og lillebror på besøk. Det blir SÅ KOS. Vi skal ha førjulsfeiring da Andreas dessverre må jobbe i julen. Men da skal vi kose oss de neste dagene ihvertfall!

8 kommentarer
  1. Du ser alltid så fresh ut du, til og med i ski-klær. Hvor har du funnet de dødskule solbrillene forresten? Hilsen ei som er bittelitt misunnelig på fine deg <3

   1. Heii <3 ÅÅ du er søt, takk Hege! Brillene er fra Oakley, fant de på en brillebutikk på Aker Brygge 🙂 Oakley har masse fint! Håper du får en nydelig helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg