Påskeplaner

God fredag, fine dere! Så koselig at dere er så glad på mine vegner i forhold til NY. Mange fantastiske mennesker som har tatt kontakt og vil møtes, og  det betyr jo alt når en frøken skal reise alene over dammen ♥ Gjør at jeg bare gleder meg mer!

Påske rett rundt hjørnet, det er meldt strålende sol så langt øye kan se, hva mer kan man be om. Jeg reiser til Geilo idag. Der står alpint og afterski på menyen, så det blir gøy!  Tilbake i byen til mandag og tenker bypåske noen dager før det bærer avgårde til Hemsedal igjen. Elsker fjellet i påsken, gleder meg til å bli påskebrun i ansiktet å få fregner! ♥ Hva er deres planer, fjell, by, utlandet? Nyt hvert sekund av hvert minutt, i såfall! Find a reason everyday to be grateful som jeg pleier å si.

Jeg driver og pakker as we speak. Jeg elsker jo skiklær, raske briller, freshe farger. Men denne tar kaka.. Og den er ikke for alle! He he he.. Fresh og litt (!) gærn!

90 tallet ringte og ville ha tilbake jakka si ♥

Ellers pakkes det solo-genser og andre freshe ting som passer til påskesolen! Og med det ønsker jeg dere en helt fantastisk påskefeiring. Og jeg er så glad for at dere fortsatt klikker dere inn her.  TAKK!

Denne er fra Bik Bok! Er ikke den cute, så vet ikke jeg..

Påskeklemmer i fleng, fineste dere!

14 kommentarer

Siste innlegg