Pasta to die for!

Hei tirsdag! I helgen lagde jeg en pasta som jeg med hånden på hjertet kan si er den beste jeg har laget, og den vil jeg gjerne dele med dere! ♥

Pastaputer, entrecote, soppsaus med gorgonzola og parmesan! Dette er det du trenger.

Gourmet Girasoli
Entrecote
Løk (jeg sløyfet faktisk denne, så det kan dere også gjøre om dere vil)
Aromasopp
Fløte
Gorgonzola
Parmesan
Timian
Salt, pepper, olje, smør

Stek sopp og timian i godt med smør, salte og pepre dette. Gjør klar pastaen i en kasserolle, denne skal koke i saltet vann i 4 minutter helt på slutten. Legg soppen i en gryte, og gjør klar til stekingen av entrecote. Krydre kjøttet med salt og pepper, sett stekepannen på høy temperatur, ha i olje. Stek  kjøttet 2 minutter på høy varme. Skru deretter ned varmen, ha i godt med smør og snu biffen. Denne skal stekes rundt 3-4 minutter på middels varme, og smøret i pannen skal helles over kjøttet med en skje. Deretter skal kjøttet få hvile, og da kan du begynne på sausen.

La “kraften” fra kjøttet i stekepannen bli der, og hell i fløte. Ha deretter i sopp og timian. Så begynner det fun part!  Tilsmaking! Ha i gorgonzola, parmesan, salt og pepper til  du føler sausen blir perfekt. Dette er en kunst, så ha litt tålmodighet. Pass også på at sausen er ganske rennende, og ikke for tykk. Den sausen der er noe av det beste jeg får, kunne slurpet den i meg hver dag! Anyways ; Kok pasta, ha det i en form, hell over sausen, skjær opp kjøttet, legg det over, og strø parmesan over. Bele anbefalt en “orange vin” til dette måltidet, helt topp! Dinavolino heter den! Så er det bare å nyte i godt selskap. Snart helg! Hehe.. ♥

Kjærleik!

16 kommentarer

Siste innlegg