UKE 43

God mandag, girls ♥ Håper helgen har vært avslappende og at dere har fått ladet opp til en ny, og spennende uke. Tenk at vi snart er kommet til november, tiden bare flyr avgårde. Må jo snart begynne å forberede seg til jul? Rart å tenke på, noen som har begynt allerede kanskje? Her kommer ukens mandagsspalte :

– Uken som gikk –

Ukens høst-kos øyeblikk :
Øyeblikket som troner høyest forrige uke, tror jeg må være lørdagsmorgen. Våknet tidlig, ryddet og shinet hjemme, laget meg kaffe, fyrte i peisen, jobbet med “make it a good one” innlegget mitt for dere, og koste meg i godstolen foran peisen.
Uten navn-1Ukens høydepunkt :
På torsdag fikk jeg beskjed om å være klar til date klokken 17.00 – fikk ikke vite noe mer enn det. Elsker sånne overraskelser! Gard var hemmelighets full helt til vi kom til restauranten vi skulle spise middag på. Han tok meg med til Tjuvholmen Sjømagasin, som blant annet ligger rett i nærheten av der jeg bodde før, samt The Thief hotellet. Anbefales virkelig. Vi hadde bort helt nede ved vinduene, med utsikt over deler av Tjuvholmen og sjøen, magisk stemning. Vi bestilte en 4-retters middag med vin, og i tillegg fikk vi appetizer, nydelig brød med smør underveis. Maten var himmelsk. Etter middagen tok han meg med på Latter! Så lenge siden vi har vært der nå, vi så Raske Menn, 90 minutter på 80. Veldig morsomt og en superhyggelig kveld. Man trenger seg en ordentlig datenight innimellom altså, viktig for å pleie kjærleiken litt ekstra ♥

Ukens utfordring :
Denne uken har jeg ikke hatt noen spesielle utfordringer. Føler jeg begynner å få kontroll på de nye rutinene på jobb, og med mitt eget AS. Men det skal sies at hadde jeg ikke hatt kalender i livet mitt, så tror jeg at ting hadde sklidd ut, hehe. Jeg er 100 % avhengig av kalenderen min, der står alt. I tillegg er jeg også avhengig av to-do lister, og jeg har gjerne tre stykker ila en uke. To til jobb som er alfa omega for å holde styr på alt jeg må rekke over. En til TheMOON jobben, en til mitt eget AS, og en til hverdagslige ting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAUkens film :
Uten tvil Southpaw. Ikke ofte jeg griner av filmer og lignende altså, men da må jeg innrømme det ble noen tårer. Koste meg med taco og film under pleddet i sofaen mens Gard var på kino med Aleks. Finfin hjemmekveld.

Ukens musikk : 
Den fineste sangen denne uken Adele – Hello, den cooleste sangen denne uken Justin Bieber – Sorry. Andre :
Astrid S – Hyde, Juicy J – Low, Donkeyboy – Lost

Ukens antrekk :
OLYMPUS DIGITAL CAMERAcollagePA194704
Ukens måltid :
Laks med pasta og parmesan saus. Helt fantastisk! Her kan man bytte ut laksen med kjøtt, kylling eller lignende.
Parmesan saus funker til alt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADu trenger – laks, pasta, løk, sopp, squash, paprika, fløte, parmesan, salt og pepper + sitronpepper.
Dette gjør du – krydre laksen med salt og sitronpepper, stek den i ovnen på 225 i ca 20 minutter.
Kok pastaen mens du lager sausen. Kutt opp grønnsakene, stek dette i panna til det er ferdig, blant i fløte, salt og pepper, samt rasp opp parmesan og ha i. Smak til. Det er ordentlig godt med litt kraftig parmesansmak, synes i hvertfall jeg. Legg laks og pasta på fatet, og hell over parmesan sausen, topp det med litt grønne urter.

Ukens spørsmål :
Hvordan er det med kostholdet ditt nå, Lene? Ser jo du spiser brødmat, godteri, generelt mer karbohydrater nå, enn når du spiste etter oppsettet fra Helle?!

Ja, det stemmer nok. Jeg er ikke så nøyaktig på kostholdet nå, som jeg var fra februar – august. Etter sommeren har det vært full fokus på nye ting i livet som den nye stillingen i TheMOON. Jeg har ikke kommet i gang med treningen enda, rett og slett fordi jeg ikke har hatt motivasjonen eller tid til det. Jeg har heller ikke ryddet tid til det, om du skjønner. Så fokuset har vært på helt andre ting. Jeg er fortsatt bevisst, men unner meg godteri og litt ekstra kos i hverdagen nå. Når jeg begynner på igjen med treningen, kommer jeg nok til i bli enda mer bevisst, men akkurat nå er det ikke så viktig for meg. Blir en del enkle løsninger når man jobber mye ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg