My weekend

Hei mandag, og ny uke ♥ Våknet til strålende sol, men nå virker det som at sommerværet tar en litt annen vending for nå er det blitt overskyet ute, i tillegg er det meldt regn store deler av uken her. Skal IKKE klage, for hjelpes så fint vi har hatt det de to siste ukene. Kanskje man blir litt mindre rastløs når det ikke er så fint vær ute? Uansett, idag har jeg vært veldig effektiv med jobbing her hjemme, og straks skal jeg være med Henriette å se brudekjolen hennes helt ferdig. Etter det skal jeg avgårde å feire bursdagen til min kjære, kjære Helen. Blir kos!

Henriette og Egil gifter seg om 12 dager (!) Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Disse to er mitt aller beste vennepar, og så er jeg jo så heldig å få være fadder på lille Noah, så dette bryllupet betyr mye for meg også! Jeg klarer nesten ikke vente med å feire den store dagen sammen med de.

Startet helgen med å innlosjere meg og Henriette på The Thief, måtte jo lade litt opp til den store dagen. Koste oss på hotellrommet, før vi spiste middag og dro ut sammen med Maria og Ana og en hel gjeng! Lørdag spiste vi hotellfrokost, og gikk en liten tur på The Thief SPA. Skikkelig jente og kvalitetstid altså, og The Thief er jo bare helt magisk ♥

Lørdagskveld var vi invitert i surprise-party til fineste Louise Angelica! John Arne hadde virkelig lagt mye arbeid i en fantastisk feiring, vi var 30 stk til bords på BAR Tjuvholmen. Der var det duket for 8 retters middag og kos før vi tok turen til Nox. Utrolig morsom kveld, kjekt å bli kjent med litt nye folk også. Finfin helg, det er det ingen tvil om. Ellers har vi kost oss med god mat, sol, Redbull Flugtag og bading. Nytt sommeren til det fulle!

Litt bildedryss fra helgen
Desktop23Kjolen til Henriette er fra Malene Birger, og min fra Mango. Den røde er fra Envii! Kost meg sånn med jentene mine i helgen, Maria og Henriette ♥

Desktop24Full fart lørdag og søndag med bursdag, flugtag og ellers bare kos ♥ Her ser dere også sengen fra The Thief. Er så fint hotell! Den orange kjolen ELSKER jeg, den er fra Kouture, og dere finner den her.  (Kjolen er sponset)

Ble mye tekst idag, gitt – mye på hjertet! Ellers håper jeg dere har det fint og at dere trives med å være tilbake i hverdagsrutinene igjen.

SMIL Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg