This place

Uten navn-23
 OMG! Igår flyttet vi til det fineste leilighetskomplekset jeg noen gang har sett ♥ Så happy med å ha funnet denne perlen av et sted på Playa D’en Bossa. Vi bor på Royal Beach Complex nå, helt frem til hjemreise onsdag. Om dere skal bo i leilighet i Ibiza, må dere bo her. Helt fantastisk. Høy standard, rent og pent, stille og rolig. Vi har 3 soverom, 2 bad, terrasse med utsikt mot basseng og hav, marmorgulv, marmor badekar, you name it. Jeg dåner ♥

Uten navn-17Uten navn-18
Nydelig, eller hva? Tenkte jeg skulle vise bilder av leiligheten, for den er såå fin! Men med 4 jenter boende under samme tak, kan jeg ikke si at den er så veldig ryddig lengre, hehe..

Koste oss på stranden igår også, og avsluttet en fin dag med middag på Bambuddah. Nå skal vi til Formentera! Vi storgleder oss ♥ Og psst…. Klokken 17.00 idag må dere klikke dere inn her idag, da kommer jeg nemlig med en spennende nyhet!

Uten navn-24
Love

4 kommentarer
  1. Husk nå at de aller fleste som leser bloggen din ikke har råd til noe av det der:) De aller fleste unge som leser bloggen din lever på 7000kr i måneden fra Lånekassen, og tjener 134kr per time i sommerjobb… Heldig du som får slike muligheter, men please ikke gidd å skriv navnet på Hotellet og at vi må dra dit om vi får mulighet. Når det er så pent som det der så koster det garantert flesk.Ikke rart vi unge i dag er en deprimert generasjon.Dette gjelder ikke bare deg,men alle bloggere.

  2. Kan du plis lage en video eller steg for steg bilder hvordan du setter opp halve håret ditt?:D det eeer så fint med halve håret oppi en sånn dott eller strikk og du går alltid sånn ^^

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg