Stylingchallenge – vote for me

unnamed6Uten navn-55Nå kan dere få se hele videoen fra Stylingchallengen med Steen og Strøm Magasin ♥ Sammen med Glenn, Hedda og Guri fikk vi hvert sitt stylingoppdrag – og mitt var å style mitt favoritt festivalantrekk fra butikkene på Steen og Strøm Magasin. Og det var jo ingen problem, det er jo innmari mye kult der! Antrekket fant jeg på 1-2-3, og jeg fikk selv en skikkelig festivalfeeling av antrekket. Kombinerte en søt og lett blondekjole med skinnjakke, hatt, boots, briller og frynseveske – den perfekte festival looken.

Håper dere vil se gjennom filmen av meg og de andre, for så og stemme på den personen dere synes løste oppgaven best, håper såklart dere vil stemme på meg da, hihi ♥ OG! Alle som er med å stemme, har nemlig muligheten til å vinne … WAIT FOR IT – gavekort på 10.000,- hos Steen og Strøm Magasin. Så dere må jo nesten bare stemme i vei, så kan både jeg og dere krysse fingrene for å vinne!

I tillegg håper jeg jo også at dere vil komme på kundekvelden som vi skal ha på onsdag, dere kan melde dere på her. Her vil både jeg, Glenn, Hedda og Guri være, og vise frem antrekkene. Vinneren kåres der og da, så det blir gøy. Dere må jo bare komme!

IMG_0137-2Meg og Rolf Ørjan tar en titt på resultatet den dagen vi filmet. Hva synes dere om antrekket? Passer bra til festival dette, vel? ♥ Stemstemstem i skjemaet under. Sees vi onsdag?

20 kommentarer

Siste innlegg