A day to remember

Ææ, vi hadde det så gøy igår! Poolparty skal jeg oftere på, det er helt sikkert. Vi hadde bord / cabana helt ved bassengkanten og det var supergod stemning gjennom hele dagen. Veldig varmt selvfølgelig, og vannet i bassenget måtte ha vært rundt 36-37 grader, og jeg tuller ikke. Ikke mye vits å “kjøle” seg av der, hihi. Men vi hadde det supermorsomt! A day to remember, for sure.  Hadde naturligvis ikke med meg kameraet igår, da dagen gikk ganske i ett. Men tok noen snaps med mobilen ♥


Sko Windsor – Skjorte American Apparel – Shorts Bik Bok – Badedrakt H&M – Briller Céline (mange spør etter modellen på disse brillene. Og nr inni er : CL 41036/F/S) De andre har ikke så veldig lyst å bli eksponert på bloggen, noe jeg skjønner veldig godt. Håper likevel dere holder ut med snaps av meg og Gard, hihi.
Denne jenta koser seg, da! Avsluttet poolpartyet på SLS i 18 tiden med middag på Katsuya på hotellet. Jace (konen til en kompis av guttene) bestilte mat til hele gjengen, masse digge småretter- og det smakte heeeelt fantastisk! Noen av de beste smakene jeg har smakt på på lenge.. Innbakt crabroll – altsåå. NAM. Planen var å ta en tur ut, men ble raskt til en dusj, og sjokolade i senga før vi sovnet tidlig begge to. Veeeldig glad for det idag! Nå trenger vi å roe oss litt ned kjenner jeg, og gleder meg helt enormt mye til en digg, stor frokost- og en heeel dag på stranden. Tenker Nikki Beach idag, så vi får se om vi klarer å ta det rolig, skal visst være sykt bra der på søndager.. Uansett så har jeg bestilt bord på Lido Restaurand på The Standard Hotel. Planen er vin og ost til solnedgang. I følge google skal det være solnedgang kl 20.09 idag, så da bestilte jeg bord til 19.30- så vi er siiikre på å få det med oss. Haha.. Man har nemlig bord helt nede ved vannet, med utsikt over Miami’s skyline og det skal visst være helt nydelig der i solnedgang. Gleder meg ♥ Idag skal jeg ta med kameraet, og ta masse fine bilder til dere! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg