Lido at The Standard

Okei, om det er én ting jeg nesten må tvinge dere til å gjøre om dere skal til Miami- så er det å booke bord på Lido på Standard Hotel, hehe.. Hotellet i seg selv er råkult, og restauranten er bare helt fantastisk. Helt nede ved sjøen, loungemusikk man bare elsker, gode servitører, og god mat. Stemningen der er helt spesiell, og det var så utrolig vakkert å se solnedgangen gå ned. Bestilte en flaske vin, kjeks og en ostetallerken som vi delte mens solen gikk ned. Det var rett og slett bare magisk. Ordentlig magisk ♥


Kveldens antrekk :

Kjole & sko Zara – Veske Proenza Schouler 

Til hovedrett gikk vi for sjømat, føltes riktig siden vi satt ved sjøen. Jeg gikk for blåskjell, mens Gard gikk for en lokal fiskerett. Anbefales absolutt! Dere må bare ta turen om dere er i Miami ♥ På dagtid igår var vi forresten en tur på Nikki Beach sammen med Alex, Christian og Jace. Superhyggelig. Veldig deilig og bare slappe av på stranden og ikke gjøre noe, har liksom vært i aktivitet mesteparten av turen. 

Spiste frokost på et kjempehyggelig sted på vei bort til Nikki igår. Lurer på om det het noe sånt som The Local Beahclub eller noe, så sjarmerende!

Kjolen er fra Urban Outfitters ♥ Nå skal vi pakke koffertene. Ikveld er det hjemreise! Flyet går 21.30, noe som er helt supert, for da kan vi prøve å sove nesten hele turen gjennom. Blir digg! Lander på formiddagen imorgen, blir kjekt og komme hjem kjenner jeg. Selv om jeg eeegentlig kunne vært her noen dager til. I love MIAMI ♥ Idag skal dagen nytes med en bok og alt for mange bad!  Vi skrives fra Norge!

1 kommentar
  1. Vi var nettopp i Miami og dro til Lido at the Standard, ettersom jeg leste tipset ditt. Dessverre fikk vi ikke med oss noen solnedgang, men plassen var unbelievable med fantastisk utsikt, delfiner som svømte forbi og god mat og vin 🙂 Takk for godt tips, hit skal vi definitivt tilbake 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg