Home again

 ♥ Good to be home!

Flyturen hjem gikk kjempebra, sovnet omtrent før vi tok av, og sov helt til én time før vi landet. Det er IKKE likt meg, men finner roen sammen med Gard, hihi. Når vi landet, dro vi kjapt hjemmom med bagasjen før vi skyndet oss opp til Henriette, Egil og verdens FINESTE lille Noah. Jeg er helt forelsket, for en liten velskapt elskling. Holdt han masse, matet han og bare koste, hihi. Så glad for at jeg får være fadder til en sånn liten snilling. Og Henriette så jo bare helt fantastisk ut også ♥ Veldig kjekt å se de igjen. Hadde selvfølgelig med litt gaver til de, og Noah. Bla samme polaroidkamera som jeg har, vi tenkte det var så koselig for de å forevige minner fra når han er så liten. Kjøpte noen nusselige, beige små uggs til han i Miami også, samt verdens skjønneste små Nike Air Max i str 17. Dåner ♥  Altså, se da.. Noe så skjønt!

Disse er fra 6-12 mnd, så da får han brukt de når han begynner å gå, søtt ♥

Nå er Gard på løpetur, mens jeg prøver å pakke ut koffertene. Det er 29 grader inne i leiligheten, og det virker som om det er utsolgt for vifter overalt, puuh. Men det blir vel bedre når solen går ned. Vi har skikkelig cravings på norsk, digg middag. Så ikveld blir det bakt potet med kryddersmør, soppsaus, indrefilét av storfe og digg salat med fetaost. Digg!  Føler meg ikke superfresh, trøtt, jetlagged og trengerendusjnååå. Ingenting er så digg som å dusje etter en lang reise!


Kjolen er fra Bik Bok – Bandanaen fra MyJouels Skrives imorgen når jeg er opplagt! Blir fint å blogge om litt andre ting igjen nå kjenner jeg ♥ 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg