Denne retten har jeg helt glemt av å dele med dere. Det er noe av det beste både jeg, Gard og Kari har smakt på lenge. Vi laget den når vi var i Bergen, før Barcelona turen. Kom først på nå at denne MÅ deles. Perfekt nå i sommervarmen, og smaker så altfor, altfor godt. Kylling i mangosaus, med mango & jordbær salsa, hvitløksbaguetter og ris.
Saften av 1 Appelsin
1 boks fløte
2-3 små klatter smør
1 glass Mango Chutney (Spicy Bengal)
1-2 ts curry (Smak litt til)
Salt og pepper Jordbær
Mango
Agurk
Ris
Hvitløksbaguetter
♥ Mmm..
Ellers går jeg rundt her som en zombie, er så trøtt. Jetlaget har slått inn for sure, kjente ingenting andre veien, men idag kjenner jeg det godt. Sov rundt 8 timer i natt + jeg sov på hele flyturen.. Men kroppen er jo innstilt på USA-tid enda.. Går nok over ila dagen! Ble vekket kl 09 av den beste frokosten på sengen, snille kjæresten min ♥ Og nå surrer jeg rundt her og prøver å få pakket ut/ryddet o.l .. Ble ikke mye av det igår, er så lett å utsette jo.. Hihi. Også er det jo så nydelig vær ute! Oslo altså, I like u. Nyt dagen deres!