Den perfekte sommerretten

Denne retten har jeg helt glemt av å dele med dere. Det er noe av det beste både jeg, Gard og Kari har smakt på lenge. Vi laget den når vi var i Bergen, før Barcelona turen. Kom først på nå at denne MÅ deles. Perfekt nå i sommervarmen, og smaker så altfor, altfor godt.  Kylling i mangosaus, med mango & jordbær salsa, hvitløksbaguetter og ris.  Det beste med denne retten, er at den lages på 1-2-3, går superfort. Og det er jo digg når man helst vil være ute å kose seg i sommervarmen. Here goes : Til 3-4 pers, trenger du : 4 Kyllingfiléter
Saften av 1 Appelsin
1 boks fløte
2-3 små klatter smør
1 glass Mango Chutney (Spicy Bengal)
1-2 ts curry (Smak litt til)
Salt og pepper Jordbær
Mango

Agurk
Ris
Hvitløksbaguetter Dette gjør du : Stek kyllingen i biter og krydre med salt og pepper. Bland mangochutney, fløte, smør, appelsinsaft og curry sammen i en gryte. Smak til med salt og pepper. Når dette har kokt en stund, ha i kyllingen. Skjær opp mango og jordbær i små terninger, og bland det sammen. Serveres med tynne, fine skiver av agurk, ris og varme hvitløksbaguetter.  Her er det bare å glede seg til en smakseksplosjon av dimensjoner. Er-så-gooodt.


♥ Mmm.. 

Ellers går jeg rundt her som en zombie, er så trøtt. Jetlaget har slått inn for sure, kjente ingenting andre veien, men idag kjenner jeg det godt. Sov rundt 8 timer i natt + jeg sov på hele flyturen.. Men kroppen er jo innstilt på USA-tid enda.. Går nok over ila dagen! Ble vekket kl 09 av den beste frokosten på sengen, snille kjæresten min ♥ Og nå surrer jeg rundt her og prøver å få pakket ut/ryddet o.l .. Ble ikke mye av det igår, er så lett å utsette jo.. Hihi. Også er det jo så nydelig vær ute! Oslo altså, I like u.  Nyt dagen deres!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg