Fredagskonkurranse

Annonse ♥ God morgen hjerter, her skinner solen inn soveromsvinduet, og det er så herlig! Hittil idag har jeg startet hjemmekontoret i sengen med en god kopp mango te, anbefales. Vil gjerne gå inn i helgen ved å starte en litt kreativ konkurranse for dere. Jeg har selv deltatt i den to ganger nå, og synes det var så utrolig gøy å sitte og jobbe med. Dette må dere prøve! 

Fargerike har en konkurranse gående nå, hvor man kan vinne tur til Lofoten (Ballstad) ved å lage moodboards til rorbuene deres som skal pusses opp. De som har det beste moodboardet, får en gratis eventyrlig tur til Lofoten sammen med en venn, samt at man får bo i rorbuen inspirert av eget design. Man kan sende inn så mange moodboards som man vil. I tillegg til hovedpremiene, deler Fargerike også ut ukentlige premier, som er gavekort på Fargerike på 500,- Selv har jeg aldri vært i Lofoten, men har alltid tenkt på at jeg vil dra dit. Hadde vært perfekt å dra dit med Gard, og fått en eventyrlig helg sammen i en rorbu som jeg har laget moodboard til. Delta dere også da? Her er mine to moodboards, ble så fornøyd med de og synes de ble delikate og lune. Som dere ser har jeg blitt veldig inspirert av pastellfarger, må ha noe med sommerværet og gjøre altså! Nummer 1 : Blå & mint sommerdrøm – se og les mer her. Nummer 2 : Pastelldrøm – se og les mer her.

For å være med i konkurransen om en eventyrlig tur til Lofoten : ♥ Gå inn her for å delta  ♥ Lag moodboard i de farger, mønstre og bilder du ønsker ♥ Send inn ditt moodboard med tekst, og du er med i konkurransen. (Ps, et tips er å få folk til og stemme på seg slik man får mest mulig stemmer. Dette kan også hjelpe til å vinne de ukentlige premiene. De går nemlig til de som har de mest populære moodboardene) ♥ Lag gjerne flere moodboards Setter kjempepris på om dere vil dele linken(e) til det dere har sendt inn, slik jeg kan se hva dere har laget, samt gi dere en stemme ♥ Masse lykke til, og ha en kreativ start på helgen! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg