Summerday

Åh, OSLO ♥ Jeg digger deg ellers også- men du er virkelig fantastisk disse sommerdagene! Det er ikke mye som slår norsk sommer, sjølukt, svaberg, grønne frodige trær, grillukt, lukten av solkrem- og bare .. Norge. Jeg elsker det! Og idag har det vært en sånn dag hvor jeg virkelig har fått kjent på sommerfølelsen. Jeg og Gard dro først ut til stranden på Fornebu, og for et område! Så stort, åpent og fint. Dit skal jeg masse i sommer, likte meg så godt der borte. Da Gard dro på jobb, dro jeg videre til Huk for å møte Henriette, Egil, Helle, Jesper, lille babyStorm, Malin,  Iver og min andre kjæreste lille Liam på 2,5 år ♥ Hehe, han sier så. Søting! Stappfullt med folk, 24 grader, grilling og kos. Helt herlig! 

Fikk ikke solt meg så mye idag, MEN det gjorde overhodet ikke noe. For jeg har nemlig nettopp vært og sprayet meg til helgens bryllup på Spraytanhuset. Det tok 15 minutter, og nå er jeg mørkebrun og så fresh! Aldri sprayet meg hos salong før, men det skal jeg absolutt benytte meg av når jeg føler for det. Kjempedigg nå når det er en spesiell anledning, men også ellers. Istedet for å ta sol i solarium synes jeg dette er en bedre måte å bli brun på, herlig! Spraytanhuset tar 500,- for en “dusj” som jeg kaller det, og den fargen varer i 5-7 dager. I tillegg bruker de økologisk spraytan, tommel opp! (Sponset behandling)

Nå har jeg og Gard nettopp grillet, og har planer om å slappe av inne på sofaen resten av kvelden, og bare kose oss ♥ Imorgentidlig skal kofferten pakkes, for da er det hjemreise! JIPPI!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg