Å bli litt bedre kjent

Nå har jeg skrevet blogg i over 4 år, og jeg stortrives med det. Dere aner ikke hvor glad jeg er over at så mange følger meg og min hverdag. Tusen takk ♥ Hadde aldri trodd dette da jeg startet med bloggen i April 2010, jeg er utrolig takknemlig. 

Jeg deler mye personlig med dere, men andre ting vil man jo gjerne holde for seg selv også. Men det vet jeg dere respekterer. Jeg synes til tider vi bloggere får ufortjent kritikk fordi ” alt skal fremstå som perfekt”
Det er ikke det det handler om. Nå kan ikke jeg snakke for alle, men jeg vil at min blogg skal være et positivt og hyggelig sted å besøke. Et sted hvor man forhåpentligvis kan finne motivasjon og inspirasjon. Jeg legger ut det som gjør meg glad, fine, livlige bilder som skal gi dere inspirasjon, en del av min hverdag. Og visst man tenker seg om, er det det man gjør selv også. Hva er det de fleste menneskene rundt om i verden deler på sosiale media? .. Akkurat. Ja, akkurat det samme som vi bloggere deler på en blogg. Blir det da riktig å kalle alle – rosa ? Noen av dere spør meg om jeg ikke opplever dårlige dager, krangler med kjæresten, om jeg noengang føler meg trist .. Selvfølgelig gjør jeg det! Det er mye i mitt liv jeg ikke deler med dere, rett og slett fordi det ikke er naturlig for meg. Enkelte ting er private. Dette gjør generelt at mange reagerer på oss bloggere, men igjen – det er ikke mange som skriver om sine krangler, sine dårlige dager o.l på sine facebook og instagramprofiler. Sånn er det bare. Og det vet jeg de fleste er enige i. Om man skulle ønske å dele sånne ting på sosiale media? Ja, da blir man sett på som en sytepave som er ute etter oppmerksomhet, alltid er det noe folk skal rakke ned på. Jeg har ALLTID vært en gladjente, positiv, blid, og jeg synes min blogg gjenspeiler det. Det er ikke påtatt, det er ikke tilgjort. Alle som kjenner meg, vet at jeg er sånn. 100 % tvers igjennom. Derfor blir jeg provosert og irritert når noen påstår noe annet. Men. Janteloven er sterk, så man må bare tåle og høre det. Det viktigste er at jeg selv vet hva jeg står for, og at venner og familie som står meg nær vet hvordan jeg er.

Men, en ting skal sies. Det er vanskelig å vise sin fulle personlighet gjennom en blogg. Jeg skulle ønske jeg klarte å vise enda mer av hvem jeg er. Dette er noe jeg gjerne vil jobbe mer med fremover, og i mellomtiden tenkte jeg å dele noen faktaopplysninger om meg, som dere kanskje ikke visste- og som kanskje gjør at dere kan bli litt bedre kjent med meg, så langt det går ♥ Det er ihvertfall en start? Jeg er et A-menneske. Det har jeg alltid vært. Husker pappa sa det til meg da jeg var liten jente. Det var ingen problem å få meg opp av sengen, for jeg spratt opp så fort jeg skjønte at jeg måtte. Haha! Jeg har aldri vært morgengretten. Venninnene mine rister ofte på hodet, for de mener jeg har FOR mye energi om morgenen. Heldigvis har jeg funnet meg en kjæreste som er like A- menneske som meg selv. Og jeg elsker det. Takk Gard! Jeg sover sjeldent midt på dag, og jeg tar meg aldri en middagshvil. Visst det mot all formodning skulle skje (meget sjeldent) begynner jeg å klø i halsen når jeg nærmer meg søvnpunktet, slik at jeg ikke får sove likevel. Hva er det liksom?! Jeg sovner alltid når jeg prøver å se en film på kveldstid.  Jeg er den mest utålmodige personen jeg kjenner. Ting-må-skje-fort. Effektivitet er det viktigste for meg! Jeg blir ofte jentesur… Blir ikke alle det…? Jeg krangler aldri med søsken, foreldre eller venninner. Det er kun Gard det går utover. Er det ikke sånn det skal være da? (Stakkars mann) 😉 Når jeg først blir sur, er jeg sur ganske lenge. (Men egentlig ler jeg hver gang Gard ikke ser på, men alt to proove a point, ikke sant?) Jeg er som oftest blid og positiv Jeg har over gjennomsnittet mye energi. Har flere ganger blitt kåret til årets duracellkanin på jobb. (Helt sant) Jeg er en veldig kosete kjæresteejente.  Jeg er ekstremt hjemmekjær. En dag/kveld hjemme er gull verdt. Jeg elsker å dusje.  Å lage mat er min favoritt hobby, og jeg elsker å diske opp for andre Den aller beste tingen i hele verden : Krype opp i sengen i nyvasket sengetøy, nydusjet og legge seg inntil verdens beste kjæreste.  Dagen derpå sover jeg svært sjeldent lengre enn til 9.  Om vi har hatt vorspill / fest hjemme – må jeg som oftest rydde opp før jeg legger meg. Jeg elsker å invitere / arrangere og inkludere. Middagsgjester, vorspill og fester er noe av det gøyeste jeg vet. Jeg har 5 søsken. En helbror, to halvsøsken og to stesøsken. Jeg elsker alle 5 like høyt. Er veldig familiekjær. Og har stor respekt for foreldrene mine. Venninnene mine er som gull for meg. Jeg tar meg selv veldig lite høytidlig. Jeg spiser veldig sakte, når Gard er ferdig- er jeg halveis. Det nytter ikke å gi meg en hel brus, for jeg drikker som oftest et par slurker før er jeg fornøyd

Jeg glemmer å drikke nok vann i løpet av en dag  Jeg liker å ha det veldig ryddig rundt meg Klesskap, skuffer, badehyller, skohyller o.l er likevel som oftest totalt kaos Jeg har det alltid travelt. Men det er egentlig bare noe jeg tror selv. Jeg stresser alt for mye.  Jeg tenker på klokken omtrent hele tiden, det er et kappløp med tiden nesten hver dag. Jeg elsker alt som er søtt. Brus, godteri, sjokolade, kake. Veldig vanskelig å holde seg unna.  Jeg er veldig glad i sjømat og vin Jeg elsker blomster Jeg er veldig lite sjenert Elsker barn og babyer, diller og duller utrolig mye med de når jeg først kan Har flyskrekk, og egentlig alle andre typer skrekk når det kommer til fremkomstmidler Jeg blir veldig fort redd om familie / venner ringer på merkelige tider av døgnet Hater veps og andre småkryp Må ha lesebrillene mine for å se tv Elsker te, og kan drikke flere kopper daglig Er over gjennomsnittet entusiastisk til ting Elsker å spille spill, spesielt Rayman (ps 4) og alle de gamle gode Mario slagerene. Her kan jeg bli sittende i timesvis Liker å kose meg med en god bok, forsvinner helt jeg da. Musikk er jeg avhengig av, det hører jeg på så ofte jeg kan Familie og venner synes jeg er overgjennomsnittet hyperaktiv til tider. Men det har jeg fått fra min far! Jeg sier ofte veldig mye rart Visst jeg går for lenge uten mat, kan jeg fort bli litt gretten Gard er min favorittperson i hele verden Jeg elsker å gå på matbutikken Jeg er en livsnyter, setter pris på livet og alle de fine menneskene i livet mitt. Man vet aldri når det tar slutt ♥   Det var litt mange faktaopplysninger, jeg kunne holdt på i evigheten. Men jeg håper ihvertfall dere har lært litt mer om meg idag. Innleggene på bloggen blir ofte veldig lite personlige, og det skal jeg bli mye flinkere på ♥  Legger ved en svært klønete video av meg fra påsken, uvitende om at Gard filmet meg. Trodde han tok bilder, men luringen Henriette fikk han til å filme. Ikke så enkelt å hoppe i snøen som dere ser? Og ja, jeg er edru selv om det ikke virker sånn. Haha . .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg