Siden sist : Instagram

Lørdagsmorgen ♥ Ligger i senga med macen, og en stykk herlig kjæreste ved siden av meg. Poco har allerede vært inne her 3-4 ganger og vil opp i sengen, og jeg har jo ikke hjerte til å la han være på gulvet. Så vi har kost oss. Klart lille vennen må få komme opp i sengen sammen med oss . . Hihi. Igår gikk dagen i ett, med julegaveshopping (ikke for min del) og på kvelden hadde vi besøk av bestekompisen til Gard og kjæresten. Så jeg disket opp med soppsuppe, indrefilet og gulrotkake. Så avsluttet vi kvelden med partyalias, og fikk vår første klage fra naboen. Vi hadde jo ikke party engang?! Haha, huff.. Men man blir jo litt overivrig når man spiller dette spiller da, selv om man er klinkende edru. Men det bli litt roping og høy latter! Her kommer litt instagram bilder fra siste tiden. Synes det er greit å dele litt bilder derfra, ettersom jeg ikke legger ut alt derfra her inne . .


1. Igår kveld, pyntet meg med skjørt fra Kouture. 2. Torsdagstur med Poco og Kari på nydelige Sognsvann. 3. Vår nye skull fra HAY. 4. Og mandagssmilet! Med bandana fra BIK BOK.


5. Kveldskos med snoperier og kakao. 6. Pønta sææ med leppestift på en fredag! 7. Jentejule bord på Lille Asia, her med Ana og Renate. 8. Selfie med godjentene mine Hege og Renate.


9. Godmorgen smil 10. Kos i sengen med kakao. 11. Kjøretur i strålende Oslosol 12. Så fornøyd med nytt, og lengre hår ♥ Nå har de to andre våknet– og stått opp på den tiden jeg har laget innlegget. Så nå er det straks på tide med fellesfrokost! Jeg får hoppe opp i joggedressen og hjelpe til. Gleder meg til frokosten siden vi har igjen knekkebrødene fra tidligere i uken. Imorgen skal jeg lage nye!

Men dere! Jeg ønsker en utfordring! En utfordring om noe spennende som jeg kan blogge om. Så kom gjerne med ønsker. Kanskje jeg tar flere utfordringer også. Trenger å blogge om noe annet enn hverdagsliv ♥ Og er litt ukreativ for tiden . . Vi skrives! Og.. Ha en deilig lørdag så lenge.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg