Springfeeling in November

GOD morgen ♥ Igår var det skikkelig mildvær i hovedstaden, hele 14 grader! Så da tok jeg meg den frihet til å kle meg litt lettere. Man må jo bare benytte seg, og deilig var det!


Kjole Cubus / Sko & Cardigan ACNE / Veske H&M / Smykke BIK BOK

Møtte forresten fineste Renate igår ettermiddag, for middag og skravling på Delicatessen her på Aker Brygge. Er så godt med tapas! I tillegg unnet vi oss deilig sjokoladefondant og vanijeis. Kvalitetstid ♥
Kan absolutt anbefale Delicatessen på det varmeste, utrolig koselig sted både og ta med venninner, kjæreste og familie til. Så god atmosfære.

Våknet når Gard våknet idag (05.00,) også fikk jeg ikke sove igjen. Så mange tanker og idéer som svirrer rundt, så da ble jeg liggende i over en time og bare planlegge ting og tang.. Litt godt også da, grave seg ned under dynen og samtidig være kreativ, uten å stå opp! Arbeidsdagen min startet tidlig, for og si det sånn. Og nå er jeg på vei til Oslo City for et Pieces event- og fremvisning av SS14 kolleksjon med Bestseller, og videre går turen til Gina Tricot sin pressevisning. Senere idag får vi besøk av Kari og Poco. Kari skal videre til deilige Tenerife på søndag, mens jeg og Gard er så heldige at vi får passe lille Poco i hele to uker, hurra! 

Måtte torsdagen deres bli fantastisk. Og dere? Snart helg, IGJEN? Tiden flyr! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg