Vlog : 10 Minutes Glow


ANNONSE

Du føler deg litt ekstra sliten, kanskje du har sovet lite eller jobbet mye, kanskje har du uken din og føler deg litt annerledes i huden.. Eller kanskje du rett og slett skal på noe gøy og vil føle deg litt ekstra fresh? Og få en liten touch av litt ekstra glød? Ja – da skal jeg nemlig introdusere dere for mitt favorittprodukt om dagen! Altså ELSK. 10 MINUTES GLOW MASK. Åh – er lite drypp med hudpleie og luksus i hverdagen, og det gjør en stor forskjell! Det føles så bra. Denne har jeg brukt hver helg når jeg skal noe gøy på kvelden, eller når jeg er litt underernært på søvn og føler meg sliten i ansiktet. Så deilig når man har dusjet, føler seg ren og fresh og avslutter 10 minutter med denne, etterfulgt av rens og en deilig fuktighetskrem. Den følelsen. Den elsker jeg ♥ Jeg brukte masken i går før jeg skulle i bursdag, og i dag har jeg brukt en annen  – som jeg skal fortelle dere om en annen dag (dere så den kanskje på snap)

♥ I tillegg til 10 minutes glow mask – følte jeg denne helgen for litt ekstra farge i ansiktet. Nå etter sommeren forsvinner jo den naturlige brunfargen dessverre litt etter litt. Men da er det godt og få en ekstra boost innimellom. Og som sagt – for å føle seg litt ekstra fresh. TAN DROPS oljen brukte jeg på kroppen i sommer, blandet med solkrem, men nå bruker jeg den til ansiktet – blandet med fuktighetskrem. To dråper er nok, så oljen holder lenge! (Husk å vaske hendene etterpå) ♥

En liten “jeg gjør meg klar til bursdag” video. Hvor jeg først viser dere med masken, etterfulgt av sminken og hele looken til slutt. Enjoy!

Slik påfører du masken :
Rens ansiktet først, smør den utover enten med fingrene eller med kost. Dette må gjøres raskt da den stivner fort. Dekk hele ansiktet, og vent i 10 minutter til den har tørket. Deretter drar du den av. Rens ansiktet igjen og avslutt med ansiktskrem. Evt ansiktskrem med tan drops om du ønsker litt ekstra glød.

• Ved å bruke rabattkode “LeneGlow” får dere 100,- i avslag (masken koster da 459,- totalt og varer til ganske mange runder med maske – så det er den verdt) Masken finner du her.

• Om dere i tillegg til masken, ønsker tan drops kan dere bruke kode “LeneTanGlow” og dere vil få begge produktene til 999,- (299,- i rabatt til sammen om dere kjøper begge) Kodene virker fra idag – 15 oktober. Oljen finner du her.

Nyt søndagen!

28 kommentarer

Siste innlegg