Last day

Processed with VSCO with a5 presetJeg har ikke ord for hvor mye vi har kost oss her oppe denne påsken. Bare slappet av, ikke stresset, ikke tenkt på klokken, spist god mat, sett filmer, vært ute, kvalitetstid med Levi og hverandre ♥ Dette trengte både vi og forholdet vårt. Det tærer på med oppussing og innflytting, det vel vel alle som har vært i samme situasjon. Da må man faktisk bare stoppe opp, og ta vare på det som betyr noe ♥ Puste litt, le litt, spise god mat sammen, og ha ordentlig kvalitetstid!

Levi elsker å være ute i snøen, står stadig vekk i vinduet og ser ut! Elsker å løpe rundt, og frem og tilbake når vi roper “kom” og “Levi,” dette er jo veldig viktig å lære henne. Innkalling! Hun har vært så flink her oppe! Vil nok si at hun er så og si stueren nå! Flink jente! Går til døren når hun må ut, og nå holder hun seg mye lengre enn hun gjorde for en måned siden, naturlig nok. Sov til 1030 idag! Godt å ha en hund som kan slappe av og sove lenge når mammaen og pappaen trenger det. Koseungen vår ♥

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetHun er så flink når det kommer til “vent” nå! Rører ikke maten, eller godbiten før hun får klarsignal!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetNorgesdrakten er fra Swix – Jakken fra Rönisch – Moonboots og Briller fra Samsara Geilo (sponset) – Lue fra Rossignol

Nå er vi nesten klar til å dra hjem igjen, altså det er enda noen timer til vi drar, men vi føler liksom at vi må “manne” oss litt opp til å dra hjem. Det føles ikke helt som hjem enda. Det føles kaotisk, og noe vi forbinder med kaos.. Det er jo fortsatt mye som skal gjøres, og vi føler hele tiden at det skjer noe negativt som gjør at ting tar mye lengre tid. Vi vil komme i mål! I går skrev jeg en liste over alt som må gjøres av arbeiderene, og hva som må gjøres av oss. Og målet er å bli ferdig til helgen. Vi trenger å få hjemmefølelsen, kosefølelsen, trygghetsfølelsen. Om dere skjønner? Den har vi ikke fått enda. Men vi er klar til å få det til å føles sånn! Gleder meg til vi kommer så langt at jeg kan begynne å kjøpe inn grønne planter, stearinlys, interiør, lage ordentlig middag og fyre i peisen ♥

Vi skrives fra Oslo igjen imorgen, fine dere! Og så må jeg bare få sagt takk for herlige kommentarer i forrige innlegg. Dere altså ♥ Forresten, ikke glem å still spørsmål i spørsmålsrunden som jeg skal lage videoblogg av! Og om dere følger meg på instagram, blir jeg superhappy om dere tar på “slå på varsler om innlegg” – da går dere inn på ett av bildene mine, og trykker på de tre “dottene” som ser slik ut ••• og deretter slå på varsel om innlegg. Instagram skal visst endres fra imorgen av, så om dere vil fortsette å se oppdateringene mine, blir jeg superglad!

Klemmer fra meg, Levi og Gard!

9 kommentarer
  1. Hei! Veldig fin blogg og Levi er ekstremt søt 😀 Hvor får man kjøpt den rød jakken din fra Rönisch? Likte den veldig godt 😀 Har prøvd å google det, men finner den ikke. Ha en fin dag!

   1. Hei! Den er faktisk ganske gammel, 2-3 år.. Så jeg husker søren ikke hvor den er fra.. Muligens xlife eller noe, men tror ikke den modellen finnes lengre dessverre 🙁 Klem

  2. Heii fineste deg! GOD PÅSKE, på overtid.. bedre sent en aldri. Håper dere har kost dere mye på fjellet <3 Krysser fingrene for at dere får kommet skikkelig til rette i den nye leiligheten så fort som mulig. Skjønner godt at dere ikke får den "hjemme" følelsen før alt er på plass.

  3. Hva som har fått dere til å endre mening angående bruk av bur? All kred til dere som pusser opp og flytter når dere har en valp:):)Jeh hadde aldri klart det når vår lille var valp!Synes det var mer enn nok jobb med hunden:)

   1. Egentlig for det meste fordi vi vil at hun skal ha et trygt sted som er hennes, som hun kan gå til om hun ønsker. Og bil kjøringen. Greit å ha henne i sele, men bedre i bur <3 Janei, det er litt for mye ansvar akkurat nå haha, men blir vel bedre <3 Klemmer til deg!

  4. For noen heeerlige bilder! Smelter jo heeelt av Levi da, så fin atte <3 Håper alt ordner seg med leiligheten fremover nå, og at dere får litt ro i kroppen 🙂 Stor klem!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg