WALLMANNS

Sponset arrangement
Uten navn-4OLYMPUS DIGITAL CAMERADetails, and tuesday’s date, Espen.

Åh, som vi koste oss på Wallmanns på tirsdag. Vi kom utenfor til lilla løper, store lilla og hvite ballonger over broen til Wallmanns, med fossen som bruste som jeg aldri har sett den før, og 4 mannfolk i dress med paraply som fraktet oss over så vi ikke skulle bli klissvåte. Meg og Espen spankulerte over og var klar for show! Det var Wallmanns sitt 15 års jubileums show, med 9 artister og fantastiske presentasjoner. Jeg og Espen fikk vårt eget bord med utsikt rett på scenen. Vi kom til poppet popcorn, brød med ordentlig deilig smør, program for kvelden og en 4 retters meny som vi bare kunne glede oss over. Til denne var det også vinpakke. Showet varte fra ca 18.30 – 23.00 med show, middag og vin. Og det var litt av en opplevelse.

P9223183-2P9223184-2collageP9223186-2P9223187-2P9223207-2Selv har jeg aldri vært på Wallmanns før, men skal absolutt ta med venner eller familie dit en gang i fremtiden. Koselig med en litt annerledes night-out ♥

Vi er fortsatt på Geilo, og det er helt fantastisk nydelig vær her. Vil ikke hjem! Kunne vært her minst en uke til.. We will be back.

Søndagsklem

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg