SNAPS | WEEKEND

Vi hadde det så herlig i helgen, været var upåklagelig og stemningen var helt super. Så koselig å dra på tur med to bestiser, og lille Noah-favoritten. Vi koste oss med mat, godteri, vin og skravling – og en liten tur på lørdag etter at lille Noah hadde sovet ettermiddags hvilen sin ♥ Nede i sentrum av Geilo er det et vann, og helt nede ved vannet er det en benk hvor man kan kose seg med litt lunsj eller hva det måtte være. Vi tok med oss kakao, engangsgrill, pølser og sjokolade. Mmm, tur-kos (selv om turen ikke var så veldig lang…) Men godt å være ute i fjelluft likevel. Gud så trøtt og avslappet man blir av den gode luften, mmm. Ingenting slår en helg på fjellet, med fint vær og herlig selskap. Crispy luft og nydelige farger, jeg blir helt matt!

Her er litt snaps fra en deilig høstdag på fjellet

P9263415 P9263428 P9263419P9263399P9263396 P9263374 P9263377P9263379P9263332P9263381P9263364OLYMPUS DIGITAL CAMERAP9263378Så ikke det herlig ut eller? ♥ Kom gjerne med tips til andre nydelige steder man kan gå på tur på Geilo, vi skal opp om ikke mange helgene igjen! Pleier alltid å gå på tur opp i fjellet fra Kikut, men åpen for andre forslag også. Høsten altså, I love it. Når jeg og mamma våknet idag, fyrte vi i peisen og koste oss med en kopp kaffe. Små gleder! Og dere! Tusen takk for gode og snille tilbakemeldinger fra gårsdagens innlegg. Dere er herlige!

1 kommentar
  1. Kjære super Lene! Ser helt fantastisk ut på Geilo, du er veldig heldig som har en så fin plass å reise til når som helst! Vil også gratulere og ønske deg masse lykke til med ny jobb, så spennende!! Gleder meg til å høre mer om dette, og ikke minst følge deg videre selvfølgelig! Det er alltid like fantastisk å klikke seg inn på bloggen din, uansett om du får til ett eller tre innlegg. Du er så god, og jeg vil bare si at du gjør en strålende jobb med alt du ønsker å dele med dine lesere. Du er helt topp, så stå på videre! Mange klemmer til flotte snille gode deg!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg