Smooth Summer

Uten navn-25I forrige uke postet jeg et innlegg om Veet & Scholl sin konkurranse, her kan dere altså stikke av med en finfin premie som passer perfekt til sommeren ♥ En liten reminder på at denne konkurransen fortsatt løper. Dere kan altså vinne et kit Veet Vax og et kit Scholl fotpleie.

Konkurranseregler 

Last opp et bilde av deg selv på instagram, hvor du forteller hva som får deg til å føle deg selvsikker. Bruk disse hashtaggene : #smoothsummerno #schollandveet .. Konkurransen varer til 30 Mai, så dere har fortsatt god tid til å delta.

Det er mange ting som får en til å føle seg selvsikker, og det er noe man bør være stolt av og fremme synes jeg. Man er ikke selvopptatt fordi man føler seg selvsikker, det er jo BARE positivt. En av de tingene jeg vet mine venner og familie setter pris på og føler seg selvsikker av, er jo rett og slett at man får positive tilbakemeldinger, og kompliment! Selv synes jeg det er SÅ viktig å være til å rose andre, gi komplimenter og få de til å føle seg vel. Jeg føler meg jo også selvsikker når jeg får fine tilbakemeldinger fra dere ♥ Dere er jo alltid så søte. Nå er det din tur til å trekke frem hva som som får nettopp deg til å føle deg selvsikker!

Andre ting jeg kan føle meg selvsikker av er når jeg er brun og fresh, når leggene er glattbarberte og silkemyke, når neglene er stelt og fine, når jeg har trent og føler meg full av energi.. Jeg føler meg også selvsikker fordi jeg er flink med kostholdet, og merker at kroppen forandrer seg. Dette er små og hverdagslige ting som bidrar til en bedre selvtillit, og jeg er nok ganske sikker på at de fleste av dere også er enig?

I dette innlegget vil jeg ta for meg de to kitene som dere kan vinne, og dette er produkter som lett bidrar til en bedre selvfølelse. Når man er nydusjet, har waxet leggene, stelt med beina og kost seg med hjemmespa… Ja, da føler man seg jo bra? Am I right?

Scholl fotpleie kit

Uten navn-17lenelene– Elektrisk fotfil
Et MUST nå som man skal gå mye uten sko, med sandaler og høye hæler med åpen tå. File vekk hard hud på beina er så digg, selv om jeg er sinnsykt kilen.. Denne er elektrisk så det blir noen latterkuler underveis, just saying. Hehe.. I tillegg blir beina babymyke etterpå. Filen er med diamantkrystaller, som er kjent for sine eksfolierende egenskaper av høy kvalitet. Har du prøvd elektrisk går du aldri tilbake til vanlig fotfil.

– Fotbad
Denne bruker du i et fotbad etter behandlingen med filen. Sitt med beina i varmt vann i ca 15 minutter. Denne beroliger og renser, i tillegg til at den luker supergodt og etterlater føttene friske og rolige.

– Serum
Ja, det er helt riktig. Serum for føttene, med masse fuktighet! En vidunderkur for sliten føtter som trenger en boost. Lukter så friskt, og holder på fuktigheten lenge.

– Dagkrem
Jeg lover dere etter noen behandlinger med disse produktene, er beina i himmelen. Og er det noe vi burde skjemme ekstra bort, ja så er det beina. Fin dagkrem til beina som inneholder både Vitamin A, E og Omega-6.

– Nattkrem
Smør inn beina med fetere nattkrem før du lar hodet treffe puta. Om du har på sokker etter påføring vil virkningen bli ekstra effektiv og virke heeele natten mens du sover.

Veet Spa Wax

Uten navn-18Uten navn-23Hjemmevoks som er en effektivt og veldig gunstig løsning istedet for å gjøre voksingen andre steder og betale for hver eneste behandling. Spa Wax har en elektronisk beholder som varmer opp hårfjerningsvoksen, og holder den på perfekt temperatur gjennom hele behandlingen. Voksen kommer i plater som du putter opp i beholderen. Når voksen er varmet opp, smører du den på ønsket område, og lar den tørke. Deretter drar du den av i hårets vekstretning. Husk å vent til voksen har tørket helt, det tar ikke mange sekundene, ooog – hold på huden slik den blir stram (gjør mindre vondt.. ) Her trenger man altså ikke strips, kun voks. Laget man smører på skal være litt tykt, slik det er lett å få tak i det når du skal dra det av.

Like this!


Uten navn-24Delta i konkurransen da vel, så er det kanskje du som kan kose deg hjemme med spa, et hyggelig blad og en digg kopp te før du tar sommerkvelden med storm ♥

12 kommentarer
  1. Bloggen din er blitt så dårlig i det siste Lene! Annonse etter annonse, ikke en gang når du skal ha et smineinnlegg presterer du kun 3 nye produkter og ikke resterende sminke du bruker som IKKE er sponset. Og ja vi vet greia med at det er jobben din og bla bla, men seriøst har du ikke tatt litt vel av? Forskjell på adlink og hele annonseinnlegg…du mister troverdigheten din når du reklamer i hytt og pine etter min mening (ny ansiktkrem hver 3 mnd eks, foundation også for den saks skyld). Jeg mener dette kun konstruktiv og tror det er en vesentlig årsak til du faller på blogglisten i det siste. Et annen ting er at du tar sommerferie 2 mnd, bloggen ligger i brakk der innlegga kun er av frokost og hva du tenkt å gjøre den dagen. Kommer det til å bli slik i år også? Dette er ikke for å være slem, men synes det er trist etter å ha lest bloggen din i mange år at den har denne utviklingen.

  2. Er faktisk litt enig med sara her! I det siste har det kun handla om litt mat ang ditt nye sunne liv ,dagens gjøremål og ellers reklame. Du hadde en så fin periode med såå mange gode inlegg. Nå synes jeg du virker litt umotivert . Vil jo bare at du skal vite hva jeg som leser synes. Det er jo ikke annet enn konstruktiv kritikk. Du er nydelig Lene:)

  3. Fine Lene! Jeg har vært fast leser i mange år, liker godt både deg og bloggen! Men jeg må desverre si meg helt enig med både Anita og Sara, og dette er absolutt kun ment som konstruktiv kritikk. Troverdigheten din blir svekket med så mye reklame. Mye av det du anbefaler er bra, men når du med tilsynelatende (på bildet) helt hårfrie og glatte legger anbefaler hårvoks, blir det rett og slett for dumt! Håper du ikke tar denne kommentaren ille opp, du burde jo sette pris på ærlige tilbakemeldinger fra leserne dine – jeg er en leser som heier på deg!

  4. Hei Lene 🙂 Så deilig ut med spa hjemme! Hvor har du kjøpt den mønstrete håndkleet som minner om missoni på bildet?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg