I love sundays.

Heisann dere, og god søndag! I går hadde vi skikkelig kosekveld, og bare slappet av. Herlig og ikke våkne med en munn som er like tørr som sandpapir, men helt fullstendig opplagt etter 10 timers søvn. Greit å få ladet opp til uken som kommer, mye som skal skje.. Møte med Bik Bok, sammen med landsjef, regionsjef og alle andre butikksjefene i regionen. Bik Bok skal også ta over det nye lokalet til den nye butikken min, allerede i morgen, jippi!  Så skal jeg ha varetelling, og til slutt – OSLOTUR. Jeg skal til Oslo sammen med besteveninnen min Malene, og jeg gleder meg som en unge.

Nå er det baking på gang her, og idag baker jeg kanelsnurrer, eller skillingsboller som de fleste sikkert kaller det. Og det lukter nydelig i hele leiligheten. 
Her i Ålesund er det fantastisk vær idag, solen stråler og det er bare helt herlig. Det er så mye jeg vil gjøre i dette fine været, men kommer meg liksom aldri ut.. Sykle, gå tur, kjøre tur, gå på fjellstua? Men, tror jeg blir inne med baking og husarbeid i stedet, hurra for meg.
Herlig høstvær..

Oppskrift, 12 stk. 1/2 pk gjær
2 dl lunken melk
4-5 ss flytende margarin
4 ss sukker
1/2 ts kardemomme
ca 5 1/2 dl hvetemel

Bland gjær og melk i en bolle, tilsett margarin, sukker og kardemomme.
Tilsett hvetemel og elt deigen. Dekk bollen med plast, og la deigen heve til dobbelt str.
Trill ut en ca 20 cm lang pølse, kjevl den ut til et rektangel. Smør et tynt lag med margarin, og strø over sukker og kanel. La kanelsnurrene heve til dobbelt str. Pensle bollene med vann før du steker dem. Avkjøles på rist. Fyll: 2 ss myk margarin
2 ss sukker
1 ts kanel

240 g midt i ovnen i 5-7 minutter. Og NYT! Det skal i allefall jeg gjøre nå, nam! Håper dere har en fin søndag søtinger? -Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg