Love them sunnies

Annonse / egen kolleksjon
Nylig oppdatert1
Ikke glem at dere fortsatt kan kjøpe brillene å få hele -30% rabatt med rabattkoden “leneorvik” ♥ Brillene finner dere her.

P7260090 Retro finner du her. Elsker disse, de er så delikate og fine. Så har de en litt annerledes shape, og det digger jeg.

P7260091 Round finner dere her. Både disse og Retro har leveringstid ca 15 August, men de kan forhåndsbestilles, og du får også – 30 % på disse nå. Disse er superfine og skiller seg litt ut fra alt annet siden de ikke har ramme rundt, love it!

 Nude er inne på lager nå, og du kan få de levert ila 1-3 dager, hurra ♥ Elsker disse, fargen, glasset, speilet – alt! Nude finner dere her.

Hva med dere som allerede har bestilt, er dere happy? Hadde vært så gøy om dere sendte et bilde av dere med brillene på til meg, så kan jeg lage en kollasj av dere! ♥ Alltid stas å se de på andre! Send gjerne bilde til [email protected]

SMIL og goood søndag til alle!

4 kommentarer
  1. Syntes round er kjempefine, men vet jo ikke om de kommer til å kle meg.Og hva er størrelsen på brillene? (er de større enn dine runde Ray Ban?)Er det mulighet for å returnere dersom det skulle vise seg at man ikke kler de eller ikke være fornøyd.

  2. Heisann! Jeg ville bare gi beskjed om at kvaliteten på bildene dine har tapt seg den siste tiden 🙁 Altså ikke motivene, men selve skarpheten! Ellers er bloggen tipp toppp 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg