You guys!

Aiaiaiai – fantastisk å våkne til dette

Dette kan vi like, håpe bare det fortsetter!

I natt hadde vi overnattingsbesøk av verdens beste Henriette & Egil, de bor i Oslo til vanlig – så det er en fryd og få de hjem! Favorittene. Jeg tok fly sammen med dem fra Oslo igår kveld, ett fly som skulle gå klokken 19.10 – men som ikke gikk før 2 timer etterpå, typsik Gardermoen. Men, jeg hadde godt selskap. Vi kom inn døren her hjemme ca 22.30, og Rolf Ivar hadde disket opp med innbakt kylling, baktpotet og bernaisesause – mmm verdens beste!

Så tok vi oss ett glass vin, som fort ble til flere – og plutselig havnet vi på vorspill hos Tone og Daniel. Og før vi visste ordet av det, var vi på byen. Og vi hadde det SÅ gøy! Lenge siden det har vært så gøy på byen. Men jeg har funnet ut at, man har det mye kjekkere om man er litt spontan.

Nå lager jeg og Henriette nystekte baguetter til frokost, hun og Egil skal i bryllup idag. Og jeg skal på jobb senere, senvakt – også vet jeg ikke helt hva som skjer etter det. Jeg er så glad i lørdager!


Kjole fra BIK BOK / Sko fra Ebay.


Henriette med egen sydd kjole, og Acne sko. Jeg fikk egentlig ikke lov å linke til bloggen hennes, hun sier den ikke er helt up and running enda. Men det kommer!

Nå skal jeg nyte en herlig frokost, sammen med herlige venner.

Dere er best!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg