Å sette pris på

“Kan du PLEASE ikke blogge om noe annet enn det heeerlige livet ditt, de heeeerlige jentene dine, den heeerlige kjæresten din og det PERFEKTE livet ditt!? Det begynner å bli kjedelig”
Hvorfor skal jeg skrive noe annet enn det som betyr alt for meg i livet?

Jeg er en jente som setter veldig stor pris på den minste ting,  jeg er så takknemlig for det livet jeg har fått tildelt, familien jeg har, vennene mine, kollegaene. Jeg har verdens beste jobb, som jeg trives så godt i at jeg gleder meg hver eneste dag. Jeg har verdens snilleste kjæreste, som tar vare på meg – ett trygt hjem og alt jeg måtte ønske meg.  Det går jo ikke ann å ikke være fornøyd? ..

Jeg er utrolig positiv av natur, det er svært sjeldent jeg er misfornøyd med noe. Det er viktig for meg å vise hvem jeg er gjennom bloggen min – så da blogger jeg om alt det fantasiske jeg har i livet mitt. Helt uinteressant for meg å blogge om noe som helst annet.

Ja, jeg har en herlig kjæreste, herlige veninner, og ett herlig liv.  Litt av grunnen til at jeg er så takknemlig, har nok noe med bilulykken jeg var med i da jeg var 12 år. Jeg mistet nesten livet, men hadde englevakt – og kjempet meg tilbake. jeg tenker hver dag på hvor heldig jeg er. Derfor, er ALT for meg fantastisk, herlig og jeg er så lykkelig. Man lever bare èn gang, så hvorfor kaste bort livet på å være negativ, bitter og misunnelig?

Smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får …

Så glad som dette, er jeg faktisk HVER dag. Og det gjør meg ingenting.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg