Yummy egg sandwich

God lørdag ♥

Jeg har vært våken siden klokken 08, og siden det har jeg ligget i sengen og bare sløvet meg litt, det er såå digg.. Dermed spiste jeg frokost før jeg dro meg selv avgårde på trening. Jeg trener aldri i helgene, men synes jeg var flink som kom meg avgårde likevel. Deilig når man først er ferdig! Gikk en liten runde i butikker på Aker Brygge før jeg mekket lunsj til meg og Gard. Så god, og så enkelt.

Uten navn-2Vi spiser ikke brød til vanlig, har en oppskrift jeg skal prøve ut, men har ikke testet den enda. Rundstykker og sånn baker jeg jo litt av som dere vet, men av “brødmat” går det mest i hjemmelagede knekkebrød. For noen uker siden tipset Henriette og Egil oss om et proteinbrød som bare Ica og Rimi selger, det er masse proteiner og veldig lite karbohydrater, ordentlig saftig og godt, smaker som helt vanlig brød. You should try it. Det heter rett og slett bare proteinbrød, brun pose med blå etikett.

2 brødskiver, 1/2 avokado, egg og skinke – og du har tidenes lunsj. Var altså så godt! Nå var jeg ekstremt sulten da, så kanskje derfor det var så godt, hehe – neida. Anbefales. Litt sånn koselunsj, eller frokost/kvelds ♥ Strø salt og pepper både på avocadomash og eggene så får du litt smak.

Uten navn-1 Uten navn-3Kos dere ♥

Vi hadde tenkt oss til Geilo i helgen, men droppet det. Vi skal bort 2 av 3 helger fremover nå, og så er det jo sommerferie, så godt og kose seg hjemme også.. God helg!

4 kommentarer
    1. Hei Lene! Tenkte å gi deg et tips angående dette brødet! Jeg selv har spist lavkarbo i snart 4 år og i starten spiste jeg mye av det brødet du nevnte her 🙂 Den er veldig god som du selv sier og jeg var såå glad for å kunne spise brød! Meeen- det var helt til jeg fikk vite hvor mye shiit det er i det brødet. Selv om det er lavkarbo og masse proteiner, er f.eks gluteninnholdet ekstremt høyt. Så høyt inntak av gluten er ikke bra for tarmsystemet for eksempel. Jeg ble så skuffa da jg fikk vite det fordi jeg er så glad i brødmat! Etter en liten stund kom jeg over et brød fra funksjonell mat som er mye sunnere enn dette brødet. Den får du kjøpt i helsekosten. Utrolig godt brød som ikke inneholder like mye (unnskyld) dritt som dette brødet gjør :/ Bare et lite tips fra meg 🙂

    2. Hei! Går selv på lavkarbo (takk for all inspo i matveien, forresten), så tenkte å dele brødet jeg pleier å bake. Det har kun 9g karbo per 100g, så ganske “snilt”, altså 🙂 Det er det beste lavkarbobrødet jeg har smakt, og blir ikke så “vått” eller lavt som en del varianter har en tendens til å bli, synes jeg. Smaker (nesten) som vanlig brød! Fant oppskriften på nett en tid tilbake, men husker ikke helt hvor.Du trenger:5 egg1 beger (250g) cotage cheese1 dl raps-/olivenolje (annen type kan også brukes, valnøttolje feks er kjempegodt)Tilsett:4 dl kruskakli1,5 fl havrekli3 ts bakepulver2 ts sukrin1 ts salt2 ts fiberhusk2 ts johannesbrødkjernemel1 dl sesamfrø1 dl linfrø- La røren stå i ca 15 min- Ha røren i en brødform dekket med bakepapir- Stek på 180 grader i én time- Ta brødet ut av formen, sett det inn igjen og etterstek brødet på rist i ca 20 min- AvkjølJeg synes dette er veldig godt, i hvert fall! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg