Wild Wadi

Hei hjerter! Beklager for at jeg ikke blogget igår, men var så utslitt da vi kom hjem igår kveld – at jeg sovnet momentant.
Vi startet dagen med badeland! Igjen. Hihi, liker oss SÅ godt der skjønner dere. I går besøkte vi Wild Wadi som ligger rett ved siden av seilet. Solen tittet også frem igår, glede.
Jeg er forresten litt gul og blå etter den ene sklien igår, hjelp – den var så bratt, da vi kom opp i tårnet, trakk jeg meg egentlig – og var nesten på vei ned igjen – da jeg nærmest ble dratt bort igjen av hun som jobbet der. “Not scary, not scary.” Jaja, tenkte jeg – det går vel bra, og kastet meg utfor. Jeg angrer, det var ikke noe særlig, hehe.. Men, man må jo prøve ut alt når man først er på badeland. Så klapp på skulderen for at jeg tok den, hurra! Jeg har virkelig funnet gleden i badeland denne ferien, lenge siden vi var sist – det er jo så gøy! Fint å føle seg som ett barn en hel dag, I like.

The scary slide, selv om den ser veldig snill ut herfra..

Gøygøygøy!

Bølgebasseng.

Relaxing.

Det merkes at det er shoppingfestival i byen. Lange bilkøer, og stappfullt med folk over alt, ihvertfall på kjøpesenterene. Vi liker folk, mange folk!


Nam! Biff med ost – nydelig godt! Det skal jeg lage når jeg kommer hjem, mmm..

Dere får ha en strålende dag hjemme i Norge.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg