What a night

FOR en kveld vi hadde igår. Kan nesten ikke beskrive den med ord annet enn at den var helt amazing! So Bazaar med samarbeidspartnere gjorde virkelig stas på oss! Bilder kommer senere ♥ Men ville vise dere kveldens antrekk først. Fått litt hekta på dressjakker i det siste, og synes det ble en søt kombo med dressjakke til det fine gullskjørtet mitt!

Uten navn-15 Uten navn-16
Skjørt Sheinside // Dressjakke Lindex // Sko Zara // Smykke By Benedicte // Veske YSL

12 kommentarer
  1. Såå fin!! Og så bra at dere koste dere 🙂 Men jeg har et spørsmål, hva gjør du med puppene dine i en jakke sånn som dette? For hvis du bare går uten BH er vel faren for at de detter ut ganske stor..? Men det ser ikke ut som du har på deg BH?

  2. Du ser fin ut! Men du det salget i dag var ikke noe særlige altså…dere må jo regne med at detkommer masse folk og da må dere ha store lokaler så dere slipper milelang kø på gata, og bare noen få slipper inn av gangen…. Helt håpløst! Tenk på det til neste gang! Jeg måtte gi opp…

  3. Wow,du så smaching ut! Utrolig kult antrekk! Er det lov og spørre om hvilken bh du bruker til sånn utringning? Hvis du bruker bh da.. Har lett forgjeves lenge etter en bh som Gjør at det blir classy kløft med såpass mye utringing. Er så lett for at det bikker over til tacky.. hehe,White Girls problems;) ha en herlig helg:))

  4. Likte antrekket utrolig godt! Allerede klikket hjem skjørtet 🙂 Også lurer jeg på om dressjakken er å finne i butikkene nå? Fant den ikke på nett.

  5. Hei Lene, såg skjørt på sheinshide. Der står det “onesize”. Er den liten i storrelsen? Jeg har ikkje akkurat ditt drømmekropp så trenger den litt størrere!Klem Kristin fra Nederland

  6. Mye pupp da Lene! Hele deg er jo helt smashing, trenger da vel ikke vifte med puppa da? Spurte kjæresten min om han hadde “godtatt” det hvis jeg hadde gått sånn, fikk et klart nei. Puppene er private saker, hehe :)Håper det blir in å kle på seg snart, det hadde varmet mitt jordnære hjerte. Men som sagt, du er virkelig flott!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg