WEEKEND’S UP

HELLO friyay!! Har vi det bra? Jeg er klar for rydding av bod og sortering av klær til søndagens utsalg. Ikke glem og kom på utsalget mitt, Marna, Anette Marie og Anja sitt utsalg på Verité Aker Brygge fra 13-16 førstkommende søndag. Ta med CASH ♥ Jeg selger som sagt MASSE, og da mener jeg masse altså – klær, sko, jakker, vesker etc. Fra 50,- og oppover, men det meste kun til 50,- Så fine priser med andre ord.

Slenger på en 10 ting dere ikke visste om meg-minispalte før helgen starter!

Processed with VSCOcam with a5 preset– Når jeg dusjer, så har jeg ALLTID glovarmt vann. Det må jeg ha. Gard klarer ikke dusje sammen med meg nesten, fordi vannet er for varmt! 

– Jeg elsker å tagge vennene mine og Gard i sånne sykt silly videoer og bilder på instagram. Og så ler jeg meg skakk mens jeg gjør det! Er så morsomt. Noen som kjenner seg igjen eller?

– Jeg blir sykt irritert når noen skal fortelle meg hva jeg skal gjøre. Dette vet jeg jo selvfølgelig selv? Hehehehe. Jeg tenker jo alltid ut alle løsninger på noe før jeg bestemmer meg for å gjøre det, og da trenger jeg ikke noen andre sin mening. Håpløst? Ja. I know ♥

– Jeg blir alltid veldig pratesyk om jeg har vært alene for mange timer! Som i går feks, da var jeg hjemme med Levi hele dagen, og når noen endelig ringte så ble jeg ALDRI ferdig å plage de i telefonen. Hehe, først Kim Ida som jobber i UI, hun fikk hele livshistorien min, og Sandra – agenten min, hun måtte sette i handsfree da jeg aldri ble ferdig, hehe. Blir så giret og glad jeg vettu, og så ler de jo av meg litt når jeg prater så mye. 

– Jeg finner aldri ting når jeg skal ha det, legger det alltid på rare steder slik jeg ikke finner det igjen. Lypsyl, nøkler, briller og solbriller er håpløst å finne.

– Jeg får lyst til å brekke meg når jeg skal plukke opp etter Levi når hun har gjort fra seg. Jeg gjør det ikke daaa. IKKE fordi jeg er fisefin, men bare .. Nei. Nei. I just can’t! Men gjør det seff med “glede, ” hehe.. Holder alltid pusten når jeg skal knyte igjen posen fordi det alltid kommer sånn deilig “eim” (skrives det sånn??) Er så rar jeg ass.

– Jeg blir alltid stresset av tiden. Det er helt sykt. Jeg løper omtrent i kapp med tiden konstant. Eneste gangene jeg ikke tenker på tiden er når jeg er på Geilo, eller hjemme på Midsund. Det er så godt ♥

– Når jeg er sosial med andre, er jeg alltid (som oftest) den som er mest giret og litt smålig hyperaktiv. (Med mindre Espen er der) Snakker og styrer på, hehe, tror de fleste begynner å bli vant til det nå, men at jeg har over gjennomsnittet mye energi når jeg er med andre, er det ingen tvil om. Ble kåret til årets duracell kanin både i Bik Bok og i Miinto når jeg jobbet der, haha. På tide å ta et hint kanskje?

– Etter at vi fikk Levi har jeg blitt så sykt følsom?! HVA SKJER? Tok til tårene her om dagen når vi kom til Oslo og hun ikke fikk gjort fra seg fordi hun var litt redd. I går når jeg våknet, så jeg en sykt trist videosnutt på facebook om en hund, og tårene trillet? Haha. Skjønner ingenting. Synes jo alltid ting er veldig trist, men gråter aldri.

– Jeg har blitt litt vel overbeskyttende etter at Levi kom inn i livene våre. Har vel alltid vært en liten hønemor da, men.. Jeg er så redd for at noe skal skje med henne! Hehe, det er bare litt tragikomisk og vi ler av det her hjemme. Skal passe på jenta si hu mooor da vettuuu. Hvordan skal dette gå 😀

I kveld skal jeg på Ellie Goulding konsert med Bik Bok, Hege og Renate og en haug med digge babes! Det gledes ♥ Ønsker dere en fortreffelig helg, alle sammen. Dere er herlige!

11 kommentarer
  1. Ops, hva skjedde med brynene dine?? Ser ut som du har vært uheldig med en sprittusj,,,,,,,var ikke så veldig pent på en dame som vet å sminke seg:-)

   1. Sprittusj? Det var hyggelig sagt, tusen takk 🙂 På dette bilde er de nettopp nyfarget, og da pleier det å være litt ekstra markert.

  2. Kjenner meg så godt igjen, med det å bli overfølsom når det gjelder dyr. Har vel egentlig alltid vært det, men etter at jeg fikk dyr selv. Orker jeg ikke å se eller lese om dyremishandling. Blir så sint og lei meg!
   Hvordan går det med lille Levi?

   Ha en strålende helg!

   1. SNUFS. Så overfølsom vi da <3 Lille voffsene! Med henne går det veldig fint. Ligger rett ut her og sover <3 God helg vakre Kristina! Klem

  3. Haha, jeg er SÅ enig i punktet om å plukke opp hundebæsj. Jeg har ikke hund selv, men passer ofte min bror sin. Gruer meg alltid like mye til å nærme meg meg posen, selvom det ikke er like ille nå som da han var valp. Haha, stakkars små 🙂

    1. Hei, jeg har et tips til deg. Se på mulighetene for å gi hunden din råfor. Sånn frossen miks som du kjøper på dyrebutikken. Jeg lover deg at det lukter mye mindre og det blir også veldig mye mindre å plukke opp. Min hund har spist det i to år nå og elsker maten sin.

  4. God helg, godeste deg! 🙂 Ååh, skulle så gjerne vært på utsalget! Søren at jeg bor langt unna. Selger du noe på nett etterpå, om det er noe igjen? 🙂 Så kjekt å lese, kjenner meg igjen på flere av punktene. Blir slik eg også etter å ha vært alene for lenge, hehe..
   Sprittusj (!?) Hva får noen til å si det!! Har de ikke noe fint/konstruktivt å si, så la vær! Brynene dine er super freshe, Lene! ❤️
   Ha en strålendes helg og lykke til med utsalget i morgen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg