WEEK 44

GOD MANDAG ..

Klare for en ny uke? Det er jeg, med jobb, photoshoot og Bergenstur – mye å glede seg til ♥ Uken som gikk var veldig hyggelig, mye jobb men også kvalitetstid med venninner, med Gard, James Bond og Halloween. Liker når det skjer mye, men fy så godt det var å ha en ordentlig fridag i går. Lade opp til den nye uken som er her!

Ukens høst-kos øyeblikk
Søndagstur på Frogner.. Følelsen av å vandre rundt ute i god, crispy luft, se på fine farger og bygg.. Kjøpe kaffe på Kaffebrenneriet, smoothie på Smoothie XChange, og handle deilig søndagsmiddag på Kokkeløren. Deretter dro vi hjem, fyrte i peisen og laget middag sammen før vi så film og Farmen.. Søndagen sin det!

IMG_4913-2Ukens høydepunkt
– James Bond galla premiere på Colosseum. Selv om ikke filmen falt helt i smak for meg var hele kvelden en superfin opplevelse! I tillegg er jeg så glad for at jeg fikk låne antrekket fra Balmain.

IMG_4663Arrangementet er sponset – antrekket er lånt.

– Halloween! Dette har jeg gledet meg til så lenge. Planlagt festen, kostyme og sminke. Festen på Bar Bygdøy Allé var veldig vellykket, gleder meg allerede til neste år!
collageMakroner og ballonger er sponset

Pynten til halloweenfesten kjøpte vi litt forskjellige steder.. Nille, TGR, Panduro, finnes jo så mye fint i butikkene før halloween braker løst. De kule halloween-ballongene er fra The Balloon Company, de har massevis av ballonger til forskjellige anledninger, og vi hentet de ferdig fylt med helium. Supersmart om du trenger helium ballonger til arrangementer. Makron-tårnet dere ser i kollasjen øverst til høyre er de beste makronene man får tak i i Oslo spør du meg. De er fra Fardal bakeri! Bik Bok bestilte disse når jeg hadde lanseringseventer rundt om, og jeg har aldri smakt på maken, så jeg tok kontakt og spurte om de ikke ville sponse oss med litt til festen vår. Og det gjorde de, et søtt tårn med svarte, hvite og peachfargede makroner. Smakene var lakris, pasjonsfrukt og vanilje, og det var samtlige som holdt på å spise seg ihjel fordi de var så gode. Anbefaler absolutt Fardal om dere skal bestille makroner.

Ukens musikk :
Kiiara – Gold, Gabrielle – De beste, Usher – Chains

Ukens antrekk :
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ukens måltid :

IMG_4974-2Pasta carbonara – fra Kokkeløren. Om dere ikke har mulighet til å dra dit å kjøpe ingredienser, kan jeg dele oppskriften med dere her : 1 pk pasta – 1 pk bacon – 1 pk erter – 1 løk – 3-4 lauvbærblad – litt persille – parmesanost – 1/2 boks rømme – 1 eggeplomme. Fremgangsmåte : Kok pasta. Skjær baconet i terninger og stek det. Skjær løk og persille i terninger og stek det sammen med bacon. Ha i rømme og raspet ost, og bland i erter. Smak til med salt og pepper.. Jeg hadde i litt fløte også, for å få litt mer saus. Til slutt har du i pasta, og serverer med litt frisk persille på toppen. Supergodt – og veldig enkelt!

Ukens spørsmål :
Du har også hatt et par ganger med denne “wet” looken, kunne du laget en hair-tutorial på denne frisyren? 

Uten navn-7Det kan jeg! Dette er den enkleste hårsveisen jeg vet. Dette gjør du : Stjel masse paste fra kjæresten din ( eller kjøp din egen) men her skal du overdrive med paste altså, velg en ordentlig en med godt hold i. Ha det i bunnen og dra det litt bakover.. Ikke ha paste i hele håret, det blir bare kaos.. Deretter børster du eller kammer det bakover, og sprayer masse hairspray slik det holder. Om du vil ha volume, kan du også tuppere det litt før du børster det forsiktig bak og avslutter med hairspray. Jeg pleier å rette ut resten av håret mitt med rettetang, så blir alt glatt og smooth.

Ønsker dere alle en superfin uke. Dere er fine!

8 kommentarer
    1. Så mange fine antrekk denne uken!! Og tuusen takk for svar på spørsmålet mitt om å lage en hair-tutorial på “wet” looken! Det gleder meg! <3
      Da er den neste party frisyren i boks 🙂

    2. Likte veldig godt dette innslaget 🙂 tenkte å prøve pasta Carbonarra, men hvordan bruker du lauvbærbladene? Kokes de sammen med pasta? Ha en fin dag videre 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg