– We are sailing –

– Out sailing yesterday – Igår dro vi på seilbåtttur, hvor vi seilet rundt i fire timer. Utrolig deilig å være på sjøen, få sett litt på alt i rundt her. Dro innom Plamizana, men det ble bare til at vi hoppet uti og badet litt utenfor båten. Hadde ganske dårlig vind igår, så derfor gikk de fire timene mest til å seile frem og tilbake, ble desverre ikke noe tid til å gå i land noe sted. Men vi hadde det så hyggelig. Fikk mye ut av dagen følte vi, gøy og gjøre noe litt annerledes også.  – Thaaat water, got to love it – Seilbåten vi seilte med. Deilig å sitte/ligge fremme der, med en iskald øl i hånden og solen i ansiktet. 


Altså, denne byen er så utrolig koselig! Den er så søt og sjarmerende. Kunne vandret rundt i gatene i timesvis og kost meg. 


– Beautiful streets in Hvar, so charming – Igår kveld var vi litt slappe hele gjengen, så vi tok en rolig middag på en italiensk restaurant før vi fant sengen ganske kjapt etter det. Idag derimot er jeg superuthvilt og klar for en ny dag i solen! Planen er Hula Hula beach club hele dagen, helt til solnedgang. Vi skal blant annet prøve oss på airsup, brett man står og padler på. Det blir spennende! Tiden flyr sånn her, nå har vi to hele dager igjen – og så drar vi hjem igjen til Norge ♥ Nå skal vi spise frokost, og deretter nyte – nyte – nyte! Håper dere har det fint!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg