Du trenger :
4 ts fiberhusk (ha i mer om vaflene går i stykker..)
50 gram smeltet smør
400 gram malte mandler
4 egg
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
2 dl fløte
1/2 dl melk
Litt kanel
3 ss sukrin (jeg brukte gold)
ca 1/2 – 1 dl vann for å spe ut røra
2 ts vanlijesukker
Mal mandlene i blenderen, smelt smøret og bland sammen. Deretter blander du i resten av ingrediensene. Vannet kan du vente med til slutten, da du må se an litt hvor mye du trenger. Røren skal være litt tynn for å få de perfekte vaflene ♥
Laget også hjemmelaget jordbærsylte til, alt du trenger er en kurv jordbær, mos de i blenderen, ha i litt fiberhusk og smak til med sukrin. Og volia!
Klemmer fra meg!
Nam! Denne oppskriften skal jeg prøve ut. Er så glad i vafler med brunost, men pga glutenallergi har jeg ikke funnet en god oppskrift, så dette skal bli spennende Det ser ut som om dere koser dere skikkelig på ferie. Inspirerende og morsomme snaps du legger ut. Klem!
Er så gode disse! Og ja, de tåler du jo også, yay! 🙂 <3 Kos deg 🙂
Yum! Åh, fikk lyst på vafler nå…
Er så kos det <3 Nam!
Til Mira; det går helt fint å lage “vanlige” vafler glutenfrie også 🙂 For å lage 2 vafler bruker jeg 1 egg, 1 dl melk, litt sukker/salt, litt olje og toro lys melblanding/semper mix m/fiber til røra er passe tykk. Like enkelt som vanlige vafler 😀 Ellers er sikkert Lene sin oppskrift god også!
<3 Ja, denne oppskriften her er faktisk helt rå 😀 Hehe.. NAM <3
Tusen takk for tips, Johanne Det skal jeg prøve ut allerede i dag. Ypperlig å invitere noen folk i samme slengen