1. Hei 🙂
   Virker kanskje rart å si det nå som alle vet at det er slutt, og jeg kjenner deg jo selvfølgelig ikke. Men på videoen fra Bangkok(?) hvor du var sammen med J så kunne man(jeg) se på deg at dere to ikke var 100% match. Ikke det at du ikke var glad eller noe, men man bare så at dere ikke klaffet helt. Kanskje dette ikke stemmer, kanskje det skjedde noe annet som var grunnen til at det ble slutt. Ikke vet jeg, men det var den første tanken som dukket opp i mitt hode når jeg så videoen.

   Du virker tilsynelatende lykkelig nå, og du er en herlig person som sprer mye positivitet, og det liker man 😀

   Ha en fin dag!

  2. Jeg pleier aldri å kommentere her på bloggen din, men idag måtte jeg bare! Guri malla – for en fantastisk video!!! 😀 Så behagelig nedpå og ekte. Fantastisk inspirerende!!! Fint å se deg så rolig og trygg. Og så mye bra du sier! Gleder meg til del 2. Klem fra meg!

  3. Hei Lene!
   Likte denne videobloggen veldig godt. Virker som du alltid er så positiv og fornøyd, men alle har jo problemer. Så veldig fint at du tar opp litt kjipe ting også og det du sier er viktig for mange. Gjorde det slutt med kjæresten min for noen måneder siden og tenker på han og savner han hver eneste dag, tok opp kontakten igjen nå men aner ikke hva jeg skal gjøre, føler det kanskje ikke var så smart å ta kontakt likevel. Var jo en grunn til at det ble slutt..veldig usikker på om jeg skal fortsette med han eller droppe han igjen, så har det litt kjipt nå. Videoen din hjalp litt faktisk 🙂 Håper du kan lage flere sånne.

  4. Utrolig fin, sann og inspirerende video Lene<3 takk skal du ha og takk for at du er du! Denne skal jeg lagre og se på hvis jeg trenger det!

  5. Kjempefin video, ikke så hyper som det av og til kan virke som du er (om det er lov å si..)…
   Denne var nedpå og ærlig, denne likte jeg godt! Sånne innlegg er egentlig grunnen til at jeg leser blogger, tusen takk 🙂

   Jeg er enig med det du sier, for meg kloke ord. Klok er et fint kompliment å få 🙂

   Jeg er opptatt av tillitt i et forhold, så forpliktelse hadde nok vært byttet ut med ordet “tillit”.

   Gleder meg til å følge deg videre!!

  6. du er ei flott jente lene, men synes at du kom utrolig godt fram i denne vloggen. ærlig, og jordnær!! herlig.

  7. Her var du skikkelig flink Lene, selv en voksen dame på snart 40 år kunne ikke vært mer enig i de kloke svarene du gir. Det var også veldig behagelig og se deg så nedpå, ble litt satt ut av energinivået ditt på vlog v visning av klær, på en positiv måte vel og merke, men her så vi en helt annen side av deg. Du er veldig voksen og reflektert i tankene dine og jeg tipper det er mange yngre jenter som har mye å ta til seg og ik minst lære av i det du sier.
   Selv har jeg vært sammen med min samboer i 21 år nå, møttes som 18 og 21 år gamle og de tre hovedpunktene dine kunne ikke beskrevet forholdet vårt bedre. Hurra for kjærligheten.

  8. Suupert med slike innlegg/vlogger! Veldig inspirerende og motiverende å høre tanker og tips fra ei så positiv jente 😀
   Fortsett sånn!:-)

  9. Veldig fin vlog, Lene. Du er et fantastisk reflektert menneske, som jeg ser veldig opp til. Har jobbet mye med å prøve å bli min egen bestevenn det siste året, men det er vanskelig når man hele livet har vært sin egen største fiende. Heldigvis begynner det å komme seg litt og litt, og slike videoer gir meg et realt kick, og jeg tenker “ja, visst f skal jeg digge meg selv!”. Man kan jo ikke forvente at andre skal elske en når man ikke klarer å elske seg selv. Så takk for en fin påminnelse 🙂 Om jeg bare blir halvparten av den solstrålen du er når jeg er 30, skal jeg si meg godt fornøyd. <3

  10. Lene <3 du virker som en fantastisk snill og god jente, tvers igjennom! Setter pris på at du deler slike innlegg med oss, du sprer så mye positiv energi som når leserne dine 🙂 Og det kommer så mye tydeligere frem på vlog enn i tekster! Heier på deg <3

  11. Nå måtte jeg bare kommentere, for dette synes jeg virkelig var en fantastisk vlog – så rolig, reflektert og ekte, tusen takk! Det er så sant alt du sier og du sier det på en utrolig fin måte, helt tydelig at du har lært mye av de forholdene du har vært i. Du virker som en sjeldent bra dame, ønsker deg alt det beste videre <3 Og gleder meg til mer vlog fra deg!

  12. Tusen takk for inspirerende ord og at du deler tankene dine! Nå viste du en herlig, reflektert og ærlig versjon av deg selv.
   Liker veldig godt de andre vloggene med styling tips også 🙂 Flott med en kombinasjon av begge. Stå på!

  13. For en video, dette må vi få mer av! Ærlige og sanne tips som jeg virkelig skal bruke hvis jeg skulle få bruk for det.
   Stå på <3

  14. Kjempeflott innlegg! Det er så viktig og vite sin egenverdi, du snakker også om å heie seg frem, veldig bra refleksjoner som sikkert kan være til hjelp for andre:)

   Tommel opp for deg 🙂

  15. Altså er det mulig, hvor mye godere kan du bli? <3 Føltes litt ut som en terapi time med Lene hehe, utrolig behagelig og tankevekkende! Tusen takk for du er du, et helt fantastisk menneske man rett og slett blir glad i! Ja til Lenes pratehjørne oftere 🙂

  16. Hei Lene 🙂 er en sånn bloggleser som aldri kommenterer noen ting, men nå bare måtte jeg! Synes denne v-logen var helt fantastisk, kjekt å bli kjent med deg på denne måten 🙂 ikke minst, rådene dine var også kjempe bra! Liker at du bruker plattformen din til noe så positivt 🙂 alle trenger iblant en god påminnelse på sin egenverdi 🙂 liker at du bruker stemmen din til noe så positivt! stå på 🙂

  17. Hei, Lene! Vil bare si at denne videoen gjorde dagen min. Ble dumpet av kjæresten for noen dager siden og det var akkurat dette jeg trengte å høre, at det er håp videre selv om alt føles jævlig ut nå. Du er er godt forbilde,, og jeg håper at jeg selv klarer å komme meg gjennom dette, uten å miste selvtilliten helt, for det er veldig lett å ikke føle seg så bra når personen du elsker over alt på jord ikke lenger har følelser for deg. Gleder meg til neste vlogg!

  18. Takk Lene<3<3 En jente som meg som har null selvtillit til meg selv og dårlig selvbilde trengte de visdomsordene<3 Jeg har ingen venner men skal søren meg klare meg uansett, og takle den kjærlighetssorgen. Fokusere på det som gjør meg lykkelig! Skulle så gjerne ha gitt deg en god klem<3 vennene dine er heldige<3

  19. Tusen takk Lenemor for at du gir så mye inspirasjon og glede. Alltid en fryd å klikke seg inn på bloggen din:)

  20. For en jordnær og ekte video<3 Så tydelig at dette er noe du brenner for, tviler ikke på at du kan være til hjelp for mange. Gleder meg allerede til del 2 🙂 Som også nevnt av ei over her – så utrolig heldige de personene er, som har deg i livet sitt! #heia

  21. Hei Lene 🙂

   Fantastisk video der du deler mange viktige aspekter ved kjærlighet og kjærlighetssorg. However, skulle ønske du kunne personliggjøre den enda litt mer med å knytte det litt mer opp til dine erfaringer. Trenger ikke å gå inn på detaljnivå, men snakke om hvordan akkurat DU taklet DIN kjærlighetssorg, og ikke hvordan alle andre skal gjøre det. Virker som du prøver og unngå å prate om dine tidligere forhold, som er fullt forståelig, men at du kanskje får enda mer med deg dine leser om du kan “blottlegge” litt av deg selv og dine tunge tider med kjærlighetssorg også.

  22. Du har et så godt hjerte som kun ønsker alle å ha det bra med seg selv, dette sier veldig mye om deg og hvordan du behandler andre mennesker! Fortsett med videoene dine, de er så gode å se på:) selv om jeg er enig i alt det du sier, må jeg si at gjensidig respekt for hverandre blir byttet ut ned forpliktelser, fordi hvorfor er du i et forhold hvis du egentlig ikke har lyst til det..

  23. Hei Lene. Jeg er også en av dem som aldri kommenterer, men nå vil jeg bare takke for at du nevnte det med å vaere din egen bestevenn. Det har jeg aldri tenkt på før. Det er faktisk helt sant, alltid tro på det din magefølelse sier. Det er mange ganger lett å høre på folk rundt deg, men som regel er det kun deg selv som vet hva som er best for deg. Ha en god dag.

  24. Veldig fin vlog, Lene! Veldig fint å se en annen side av deg. Jeg har fulgt bloggen din i mange år (siden du var sammen med han før Gard), og synes det har vært hyggelig å titte seg inn her. I fjor mistet bloggen gnisten, og jeg vurderte mange ganger om jeg skulle slutte å følge med, men etter nyttår har bloggen din blitt bedre enn noen gang, synes jeg! Endelig synes jeg man ser en ekte Lene og flere sider av deg! Du er rågod på vlogger også! Du har blitt en av bloggene jeg gleder meg mest til nå blant annet fordi du har et så variert innhold! Stå på videre:)

  25. Du er flott! Takk for at du er så fin og god, du er utrolig inspirerende. Flere skulle vært som deg!

  26. Denne vloggen elsket jeg!! SÅ mange fine tanker og refleksjoner, og er deilig å få en “bekreftelse” og bare høre at noen ting er faktisk viktig. Spesielt dette med å være sin egen bestevenn. Tror mange glemmer hvor viktig det er, inkludert meg. Det å vite sin verdi og ikke la folk presse deg ned er noe jeg må jobbe med å lære meg. Men som du sier, det er så vanskelig å gå ut av et forhold man vil så inderlig skal fungere, men man vet til syvende og sist at du ikke blir behandlet på den måten man egentlig fortjener.
   Tror dette er ett av mine favoritt innlegg fra deg 🙂

  27. All verdens anerkjennelse til deg for dette innlegget. For en fantastisk reflektert, sterk og positiv person du viser deg som!

   Klem

  28. Kommenterer aldri her! Men i dag vil jeg bare si at det var så mye fint i det du sa! Og ikke minst å få se deg i en mer bakoverlent, voksent og reflektert rolle var veldig fint! Du har mange gode råd å komme med her og at du greier å være så genuin og åpen er utrolig bra! Ønsker deg all lykke videre! Heier på deg!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg